Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Monika Marešová: S Leošem se k sobě nevrátíme!

Video se připravuje ...
Monika Marešová je zase single
VIDEO: Adam Balažovič
14. ledna 2014 | 06:00

S moderátorkou Monikou Marešovou (39) jsme se setkali na jednom opravdu zvláštním křtu a povídali jsme si nejen o její nové práci ale i o rozchodech, které neustále potkávají ji i bývalého manžela Leoše Mareše.

Když se sejde léčitel Ivety Bartošové, jeho sestra kartářka, bývalá Ivetina chůva a spousta lidí, jejichž slávu už dávno odvál čas, vznikne z toho nová televizní stanice. TV Regina, jak se tento skoro až esoterický projekt jmenuje, chce být „hodnou“ televizí pro rodiny s dětmi a lidi nad 45 let. Jak se zdá, televize bude stejně záhadná, jako její generální ředitel, léčitel zkrachovalé zpěvačky a šaman Jan Saavedry nebo jeho sestra, také léčitelka a kartářka Ivana Regina Kupcova Sádlová. Právě ona se totiž stala programovou ředitelkou, která ale na tiskové konferenci program stanice vůbec neobjasnila.

Nový pan Majer

Jediné, co je jisté je to, že dětem na této stanici bude pohádky předčítat novodobý „pan Majer“, tedy spíše paní Majerová, Monika Marešová. Ta byla na této akci asi jediná, která alespoň rámcově věděla, co na nové stanici bude dělat a za co bude pobírat plat. Ostatně, na svou práci teď bude mít dostatek času, protože se stejně jako její bývalý manžel Leoš Mareš, rozešla se svým přítelem a je tedy single.

A tak jsme se jí zeptali, jestli když jsou teď ona i Leoš sami, nezkusí to dát zase dohromady. Podívejte se na video, co nám k tomu řekla.

Video se připravuje ...