Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bernášková z Vyprávěj: Přibrala jsem 18 kilo, 11 už mám dole

Video se připravuje ...
Herečka Jana Bernášková se nám pochlubila roztomilým dvouměsíčním synem Theodorem. Do společnosti ho "vyvedla" úplně poprvé.
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
24. října 2013 | 15:00

Seriálová hvězda Jana Bernášková (32) se pochlubila svým dvouměsíčním synem Theodorem. Ten se má čile k světu! Váží už šest kilo a roste jako z vody. A jak je na tom maminka?

"V těhotenství jsem přibrala osmnáct kilo. Teď mám ještě pořád nějakých šest sedm kilo navíc. Není to žádná tragédie, jsou to teprve dva měsíce, ale samozřejmě mě štve, když nedopnu kalhoty. Pořád se chystám na cvičení, ale s těma dvěma dětma to nějak nezvládám, s malým si pořád ještě hledáme nějaký ten rytmus," prozradila nám sympatická herečka.

Ta dorazila do obchodního centra Harfa na oslavu narozenin centra pro děti Monkey's gym spolu se svým manželem, scenáristou Rudolfem Merknerem (41). A poprvé do společnosti "vyvedla" i syna Theodora. Dceru Justýnku (7), kterou má z předchozího vztahu s režisérem Davidem Drábkem (43), bohužel musela tentokrát kvůli nemoci nechat doma.

Rodiče jsou na malého Theodora náležitě pyšní.
Autor: Karel Kopáč
Malý Theo si pozornost vysloveně užíval. Bedlivě sledoval, co se kolem něho děje a za celou dobu ani jednou nezaplakal. Zajímalo mě proto, jestli je takhle hodný a klidný i doma. "On se narodil a od té doby jen kouká, papá a vůbec nepláče. V noci se tak v klidu vyspím. Je to neuvěřitelné. Theo je zkrátka taková reklama na dítě. Když to takhle půjde dál, tak bychom si klidně pořídili i třetí," svěřila se nám Jana, která by si kvůli manželovi přála ještě jednu dceru.

I přes úvahy o dalším těhotenství se ale sympatická maminka rozhodně nepřestává věnovat své milované profesi. "U hereček je ta mateřská taková odlišná. Když je práce, tak se zkrátka pracuje. Takže já jsem se už vrátila na jedno představení do divadla, a od ledna bychom měli natáčet seriál pro děti Mazalové, což je seriál o strašidlech."

Komerční sdělení:

Toužíte po miminku? Zjistěte své plodné dny snadno, rychle a přesně!

Video se připravuje ...