Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Simona Krainová: Prošla jsem si peklem, než jsem se dostala do ráje

Video se připravuje ...
Simona Krainová se po molu prošla po pěti letech! Přesto sklidila největší potlesk.
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
19. září 2013 | 10:26

VIDEO: Nestárnoucí topmodelka Simona Krainová (40) už pár let přehlídky nechodí. Tentokrát však udělala výjimku! Po pěti letech se díky netradičnímu projektu Vizita prošla po molu a sklidila obrovský aplaus. V zákulisí mi pak prozradila, jak se cítila. Budete překvapeni!

Účast Simony na netradiční přehlídce nebyla náhodná. Je totiž tváří kliniky Yes Visage, která ku příležitosti položení základního kamene nové pobočky uspořádala exkluzivní VIP party, jejíž součástí byla i přehlídkou krásných těl známých tváří. Simona nejenže byla jednou z modelek tohoto projektu s názvem Vizita, ale jak mi prozradila, zároveň se i podílela na jeho koncepci. Protože však na molu nebyla už pět let, jak prozradil přítomný moderátor Leoš Mareš, zajímalo mě, jak se v roli modelky cítila.

"Cítila jsem se skvěle. Hlavně s tou maskou na obličeji. Ten koncept mě hodně bavil, možná i proto, že jsem ho spoluvymýšlela. Ale modlila jsem se, aby se dobře cítili i ostatní a správně ten projekt pochopili," prozradila nám Simona.

Ta svým věkem sice už patří do "modelingového důchodu", přesto zatím nepropadla touze zastavit s pomocí plastických chirurgů čas. Ví, že stárnout se dá s elegancí. "Nikdy ale neříkej nikdy... Žena by měla být krásná a měla by stárnout pomalu. Chlapi sice říkají, že mají rádi přirozenou krásu, ale pak si vybírají o dvacet let mladší milenky!," dodala.

Simona v minulosti neměla na partnery příliš velké štěstí. Manželství s Bořkem Slezáčkem dodnes považuje za svou největší životní chybu, nevyšel ani vztah s hokejistou Jiřím Hudlerem. Vše se naštěstí změnilo když poznala svého současného manžela a otce svých dvou synů, podnikatele Karla Vágnera (39).

"Já jsem toho správnýho chlapa hledala dlouho. A myslím, že jsem si prošla peklem, než jsem došla do toho ráje, který teď prožívám se svým manželem. Ale určitě je to o toleranci a vzájemném respektu. To je nejdůležitější. A pak může být i láska a přátelství, protože člověk se kterým žijete, musí být i nejlepší kamarád," prozradila Simona, ze které štěstí a pohoda doslova vyzařuje.

Video se připravuje ...