Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Veronika Freimanová (57): Mám zaručený recept na šťastný vztah

Video se připravuje ...
Veronika Freimanová jakoby snad ani nestárla.
VIDEO: Adam Rut, Lenka Chvostová
28. srpna 2013 | 10:20

VIDEO: Štíhlá, rozzářená, bez vrásek. Sympatická herečka Veronika Freimanová jakoby snad ani nestárla. Žádné omlazující procedury ale nepodstoupila. Její mladistvý vzhled je dílem šťastné lásky. Hormony zkrátka dokáží zázraky!

Po boku svého přítele architekta Vladimíra Boučka herečka skutečně jen září. Na oslavu jubilního dvoustého dílu seriálu Cesty domů, ve kterém je novou posilou, ale dorazila sama.

"Mým receptem na šťastný vztah je být šťastná a vysmátá. Samozřejmě pro to musíte mít ty správné podmínky a já je mám," prozradila se smíchem na rtech očividně šťastná Freimanová.

Ta energii zřejmě načerpala také na dovolené v Řecku, kam se letos s přítelem vypravili. "Máme takovou úžasnou cestovku, vede jí paní, která je sama Řekyně. Úžasně se o nás starají. Pravidelně pendlujeme mezi dvěma ostrovy a většinu času trávíme doslova v ráji, kde je málo lidí," svěřila se nám herečka.

Prozradila nám i to, že dovolená strávená na lehátku u bazénu by nebyla nic pro ní. "Mám to ráda tak na půl. Chce to chvíli relax, protože to pracovní nasazení je skutečně drsné. Pak jsem ale ráda, když si půjčíme auto, jezdíme po památkách, po hezkých městech, večeřičkách... Zkrátka jsme si tak sami pro sebe," dodala.

Video se připravuje ...