Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tomáš Savka a Ondřej Ruml se chtějí ženit a plodit potomky

Video se připravuje ...
Tomáš Savka a Ondřej Ruml se alternují v muzikálu Ještě jsem nezemřela.
VIDEO: Adam Balažovič
11. srpna 2013 | 06:00

Na představení nového muzikálu o životě zpěvačky Evy Olmerové s názvem Ještě jsem nezemřela, jsme vyzpovídali zpěváky Ondřeje Rumla a Tomáše Savku. 

Pánové Tomáš Savka a Ondřej Ruml se pustili do nového muzikálu, který pojednává o životě zpěvačky Evy Olmerové. A proč si chtěli zazpívat v malém nekomerčním projektu? „Znám se s tvůrci a vím, že dělají svou práci dobře. Teď to všichni děláme víceméně z lásky, ale když se to chytne, třeba na tom i něco vyděláme,“ říká se smíchem Tomáš, který si zahraje manžela slavné zpěvačky. To jeho alternace Ondřej Ruml se do muzikálu chtěl dostat za každou cenu, o roli si přímo řekl, a když to vypadalo, že se na jeviště zřejmě nedostane, pokoušel se žádat i o jakoukoli jinou pozici. „Dlouho jsem škemral, až se pro mě našla role. Nikdy si o role neříkám, ale u tohoto projektu jsem chtěl být, protože já Evu Olmerovou a její hudbu miluju.“

Když už si pánové střihnou na jevišti roli manžela, zeptali jsme se, zda i v osobním životě nepomýšlejí na ženění. „Nechávám tohle téma otevřené. Nebráním se ani dětem ani manželství,“ rozpovídal se Tomáš a stejně tak se vstupu do stavu manželského nebrání ani Ondra.

Video se připravuje ...