Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity "sexují" v přírodě: Blanarovičovou láká divokost, Partyšovou pestrost

Video se připravuje ...
Sex v přírodě
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
26. července 2013 | 11:07

VIDEO: Na pláži, v lese, na louce... Léto k milování v přírodě přímo vybízí. Někdo se těhle "adrenalinových" zážitků celý rok nemůže dočkat, jiný by "TO" jinde než v posteli nikdy nedělal. Jak jsou na tom se sexem v přírodě české celebrity, jsme se jich zeptali v právě otevřeném Crystal baru. A byli jsme překvapeni!

"Zažila jsem sex na pláži, v přírodě, prostě všude možně... Člověk si musí ten život zpestřovat," prozradila nám Gábina Partyšová (35), která party moderovala.

Míšu Dolinovou otázka nejdřív zaskočila, ale potom se nám svěřila s tím, že v přírodě vždycky narazila buď na zvědavé kombajnisty, myslivce nebo otravné mravence. "Já bych třeba i chtěla, ale vždycky tam někdo vyrušoval. Takže jsme to asi po půl hodině vzdali. Ona je ta příroda v tomhle poměrně zrádná."

To zpěvačka a muzikálová herečka Martina Pártlová (34) si na své letní radovánky prý už nepamatuje. "Vážně si teď nevzpomenu, ale určitě jsem nějaký ten sex v přírodě zažila."

Zato Yvettě Blanarovičové (49) se při vzpomínce na romantické chvíle prožité v přírodě úplně rozzářily oči. "Je docela romantická záležitost. Myslím si, že by to měl zkusit každý. Čas od času změnit prostředí. Je to dobrodružnější, je to krásnější a taky divočejší. Takže, proč ne," prozradila nám s úsměvem.

Video se připravuje ...