Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zuzana Belohorcová (37): Rodit budu na Floridě

Video se připravuje ...
Zuzana Belohorcová prozradila mnoho věcí o své rodině.
VIDEO: Adam Balažovič
25. července 2013 | 11:05

Sexy moderátorka Zuzana Belohorcová nedávno potvrdila, že čeká druhé dítě. Nastávající maminku jsme potkali na otevíračce nového baru Crystal a zeptali jsme se jí, jestli už znají pohlaví dítěte, jaké vybrali jméno a kde plánuje porod.

"Samozřejmě, že už pohlaví vím, ale ještě bych ho nerada prozrazovala. Určitě to v budoucnu nebudu tajit, ale zatím to ani není jednoznačné. Záběry na ultrazvuku totiž nebyly 100% jisté," odpověděla Zuzka. Nenápadně ovšem naznačila, že v klanu Belohorců se rodí samé ženy.Takže se prvorozená dcera Salma nejspíš může těšit na malou sestřičku.

Nastávající maminka žije s manželem Vlastou Hájkem a dcerou Salmou trvale na Floridě, kde plánuje i porod druhého dítěte, který by měl proběhnout koncem roku. "V Americe trávíme v podstatě celý rok a ve vysokém stádiu těhotenství není rozumné cestovat sem do Čech kvůli porodu."

Zuzana si ještě před porodem užívá léto na Slovensku i v Čechách. Malá Salma tráví prázdniny u prarodičů. Ti budou moderátorce po porodu pomáhat s miminkem. "Moje rodiče jezdí každý rok na takovou pohodovou zimní dovolenou za námi na Floridu. Takže tento rok mi maminka navíc pomůže s novým přírůstkem," dodala Zuzka.

Malá Salma je krásná po mamince.
Autor: profimedia.cz

Video se připravuje ...