Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sabina Křováková (21): Na kluky nemám čas!

15. července 2013 | 08:00

Sympatickou vítězku poslední řady Superstar čeká náročné léto. Prozradila nám vše o své kapele, škole i nápadnících. Během celého rozhovoru se neustále usmívala a vysílala pozitivní energii.

Už jste si zvykla na popularitu?

"Ani ne, ale pořád si to užívám. Já jsme hlavně vděčná za to, že jsem dostala příležitost být vidět. Teď už je to na mě - musím makat, dělat kvalitní hudbu a koncertovat. Uvědomuji si, že tenhle druh slávy je pomíjivý, takže budu dřít a snažit se udržet se v povědomí."

Přišly se slávou i nějaké nabídky od mužů?

"Občas mi někdo napíše mail, pozve mě třeba na kávu nebo kina, ale většinou odmítám. Abych řekla pravdu, tak na kluky nemám moc čas. Když se někde objeví nějaký, který za to bude stát, tak se tomu nebráním. Ale určitě teď cíleně nikoho nehledám."

Předpokládám, že vaše léto bude spíše pracovní. Je to tak?

"Léto budu mít určitě pracovní. Ale v tom smyslu, že budeme s kapelou zkoušet a koncertovat. Pro mě to vlastně ani není práce, protože mě to strašně baví a naplňuje."

Jak tenhle kolotoč zvládáte?

"Zvládám ho především díky rodině. V podstatě se dá říct, že jsem pořád závislá na rodičích. Chodím na vysokou školu a dříve nějaké ty brigády proběhly, ale na vlastních nohách ještě nestojím. Jsem šťastná, že mám takovou oporu."

Málokdo by řekl, že tahle dívka v šatech se těší na ježdění v dodávce.
Autor: profimedia.cz

Jak jste zvládla skloubit hudbu se vzděláváním?

"Měla jsem trochu problém. Když jsem šla do soutěže, tak jsem školu nepřerušila, protože jsem byla přesvědčená o tom, že jsem za pár dní zpátky doma. Nakonec jsem zameškala celý semestr, takže to všechno teď doháním a po prázdninách mě čekají zkoušky."

Plánujete školu dokončit?

"Určitě! Navíc jsme ve třídě hrozně fajn parta. Všichni hrají v různých kapelách, takže si společně vyměňujeme zkušenosti. Zatím jsem rozhodnutá, že budu pokračovat i v navazujícím studiu."

Vaše kapela funguje jen chvilku. Jak jste si sestavu vybírala?

"Pořádala jsem konkurz. Popravdě jsem se toho hrozně bála, protože pro mě je nejdůležitější, aby si členové kapely rozuměli a byli na stejné vlně. Měla jsem velké štěstí a kluci, které jsem si vybrala, jsou naprosto skvělí."

Znamená to, že jste v kapele jediná dívka?

"Ano a parádně si to užívám. Doufám, že se o mě budou kluci hezky starat. Nemůžu se dočkat, až budeme jezdit na koncerty dodávkou."

Video se připravuje ...