Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kateřina Kristelová: Podruhé bych už do chomoutu lézt neměla

Video se připravuje ...
Kateřina Kristelová nám prozradila, jak to bylo s její svatební mystifikací
VIDEO: Adam Balažovič
18. června 2013 | 10:10

Moderátorka Kateřina Kristelová (33) o víkendu zaměstnala média zprávou o své utajené svatbě s partnerem, moderátorem Kamilem Bartošku (27) alias Kazmou. A protože jsme na ni náhodou narazili na otvíračce nové restaurace OXO, zeptali jsme se jí, jak to bylo doopravdy.

"My jsme byli především na svatbě Kazmova bratra a když už jsme tam viděli všechny ty kulisy a já jsem jako na potvoru byla v krémových šatech, tak jsme se rozhodli, že ty kulisy využijeme. Dali jsme na Facebook fotku s kratičkým komentářem, že jsme se vzali a čekali jsme, co se stane. Nikomu jsme nic nepodsouvali, nikoho jsme nenutili, aby o tom psal," vysvětlila nám Kateřina zrod víkendové mystifikace.

Ta v sobotu zveřejnila na svém profilu "svatební" fotografii s tímto komentářem: "Je to tady! Jsme rádi, že se nám povedlo před bulvárem utajit naši svatbu a mohli jsme si užít náš nejkrásnější den v klidu. Díky všem!".

A nesmělo by jít o známého mystifikátora Kazmu, aby tuhle "fámu" ještě nepodpořil. "Nejkrásnější den mého života. Bez novinářů, bez šaškování, jen mezi těmi, které máme rádi. Děkuju kamarádům, rodině a všem, kteří nám to přejí," napsal na svůj profil a připojil další fotku.

Kateřina Kristelová nám prozradila, jak to bylo s její svatební mystifikací
Autor: Facebook

Jak nám ale Kateřina důvěrně prozradila, ve skutečnosti na svatbu s Kamilem nepomýšlí. Ta první, s hokejistou Martinem Tůmou, se kterým má i dceru Claudii (3), totiž zrovna dobře nedopadla. Skončila loňským rozvodem.

"Ještě stále jsem v nějaké inkubační době, kdy bych myslím podruhé do chomoutu lézt neměla. Nikdy neříkám, že nikdy... Třeba to jednou přijde," svěřila se nám populární moderátorka.

Video se připravuje ...