Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lenka Vacvalová (23) z Ordinace: Romantika neexistuje!

Video se připravuje ...
Rozhovor s Lenkou Vacvalovou
VIDEO: Adam Rut, Marie Barvínková
17. května 2013 | 13:30

"Jsem pragmatička," prohlašuje herečka a moderátorka slovenského původu. Proč nevěří na osudovou lásku, svíčky a plátky růží? A co podle ní nejvíc chybí tuzemským mužům? i to se dozvíte v našem videu.

Lenku jsme potkali na premiéře filmu Velký Gatsby, a tak jsme se nemohli vyhnout otázce na osudovou lásku. "Podle mě neexistuje," smála se herečka, kterou můžete znát ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. "Ale mám v sobě i malou romantičku, která říká: Bože, kdyby tak přišla..."

U mužů ji prý více než večeře při svíčkách a velká romantická gesta zaujme gentlemanství. "Když mi chlap otevře dveře od domu, nebo dokonce od auta, má u mě šanci," prozradila. "Čeští a slovenští muži by si taky měli víc věřit, budou pak o hodně přitažlivější."

Radu měla ale i pro dámy: "Myslím, že by neměly chodit na party v teniskách nebo v keckách. Já sama jsem bez podpatků na večírku nebyla nikdy v životě," usmívala se milovnice módy, která mimo jiné moderuje pořad Fashion Time. A v čem by nikdy nešla ven? "Vyrazila bych asi v čemkoli - jen bych to musela dobře zkombinovat!"

Autor: Marie Barvínková
Video se připravuje ...