Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Jana Kratochvílová (60): Doktoři mi zabili maminku!

16. března 2013 | 06:00

Její chraplavý sexy hlas obdivovali a obdivují nejen u nás, ale i ve světě. Jindy plná energie a pozitivna, dnes raněná a smutná z dvojnásobné smrti svých nejbližších. Co se vlastně stalo v životě této tak trochu tajuplné ženy?

Co se vlastně s vaší maminkou stalo?
Místní pseudoktoři mi ji zabili, když byla v nemocnici s obyčejnou zlomeninou nohy!!!  

To je mi líto. Tak zkusím obrátit list. Vy jste vyznavačkou "okamžitismu" - žití "tady a teď". Skutečně podle této filozofie vy sama žijete, 24 hodin denně 7 dní v týdnu?
Žila jsem tak vesele do té doby, než jsem byla krutě vtažena do pozemského časoprostoru tragediemi kolem nás.... Máme totiž asi v příbuzenstvu „dábelské pohůnky“, co se nám do rodin vloudili, protože jeden takový nelidský pa-vzor, zavinil smrt naší milované tetinky Marinky, a to tak, aby se zmocnil jejího rodného domu, tak ji z něho surově násilím vyhnal, nejdřív do nemocnice, přestože nebyla nemocná, a poté do psychiatrického Hospice, přestože měla zdravý rozum... Hrubé zacházení tohoto netvora mezi příbuzenstvem ji dokázalo předčasně zabít!

Jana Kratochvílová má scůj osobitý styl.
Autor: archiv Blesku
Domácí násilí jen v současnosti velmi aktuální. Mnohdy však o něm neví ani nejbližší onoho týraného…
Kam to svět dospěl! Stydím se za něj a je mi se všemi kolem z toho nesmírně smutno, že tomu nikdo včas nedokázal zabránit, dokud byl ještě čas.. I já jsem se s touto monstrositou střetla, když jsme tetinku, nic netušíce, doprovázeli z naší společné večeře a došlo téměř k bitce z jeho strany, takže vím, o co jde... Chudák Marinka, s čím vším se musela potýkat ve zběsilé násilné přítomnosti tohoto netvora! Snad se z toho jiní poučí a zabrání podobným hrůzným skutkům a násilím kolem sebe, i kdyby se to dělo ve vlastních rodinách, musí o tom mluvit a neskrývat to, protože tak můžou zachránit životy svých blízkých!!  Jinak se zase pokouším napojit zpátky na pozitivní okamžitismus žití teď a tady!

Kdy jste začala věřit na anděly a vesmírnou energii?
My na Anděly nevěříme, my jsme totiž těmi anděly! Jen si na to musíme rozpomenout!

Jana ve svém šíleném klobouku se síťkou a kamerou
Autor: hermina.cz
Vzpomínáte ještě někdy na rodný Zlín, chtěla byste se tam zase podívat?

Zlín a jeho okolní místa jsou teď pro mne bolestně poznamenány příliš čerstvou ztrátou maminky a ztrátou milované tetinky. Ale musíme vše zase obrátit v pozitivní, jakmile to půjde... Třeba začneme tím, že bychom všichni společně mohli nešťastně zvolené jméno Zlín přejmenovat na něco hezkého, inspirujícího, radost dávajícího...

Napadá vás něco?
Co třeba ZLATÉ JABLKO - tak se prý kdysi to místo jmenovalo, na přelomu historie a bájí. Anebo SLUNÍČKOV! Poraďte a zkusme to všichni změnit!

Co pro vás znamená láska?
Láska je jediná opravdová realita života! Vše ostatní jsou pouze více či méně zastřené iluze.
Dávejte lásku všemu živému a neplýtvejte touto vzácnou energií třeba na roboty.

Máte nějakou ďábelskou úchylku (přízemní či nadpozemskou), něco na čem ulítáváte?  
Miluju broskvové kompoty! A taky bych zase chtěla po čase pilotovat UFO. Jo a taky ulítávám na zmrzlině. Též mne inspiruje svým činem Yógín jménem JANI PRAHLAD, který už skoro 75 let nic nejedl, což mne uchvacuje, já sama to vydržela pouze necelých 70 dnů, ale pak mne zase dostaly ty broskvové kompoty!

Chcete vidět Janu Kratochvílovou naživo? Máte šanci, v rámci turné legendární kapely Pražský výběr vystoupí Jana jako jeden z hostů koncertů- 19. Března v Plzeň (Zimní stadion) a 26. Března v Praze (Tipsport Arena). Vstupenky pořídíte v síti Sazka Ticket nebo na ticketportal.cz

Autor: připravila: Dita Černá
Video se připravuje ...