Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blanka Matragi: S botoxem jsem skončila!

Video se připravuje ...
Blanka Matragi o plastikách a botoxu!
VIDEO: Michaela Nováková
7. února 2013 | 11:00

VIDEO: O módní návrhářce Blance Matragi (59) se toho napsalo v souvislosti s jejím vzhledem doopravdy hodně. Že prý to přehnala s plastikami, že má upravený nos, rty a napíchaný botox. Jak je to ale doopravdy?

Blanka dorazila na tiskovou konferenci k uvedení pleťového séra Revitastem by Blanka Matragi, které navrhla a designovala, s širokým úsměvem a neuvěřitelnou energií.

Se všemi se mile přivítala, ale nikdy nezapomněla představit svého charismatického manžela, který jí neustále doprovázel.

Vyučená brusička skla dlouho mlžila, jak to doopravdy je a není s její vizáží.

My jsme šli ale přímo k věci a zeptali jsme se, jak to tedy doopravdy s její krásnou mladou pletí. Je v tom zásah chirurga, nebo jedinou plastiku, kterou Matragi má, je ta skleněná?

Žádná plastika!

"Ne. Nikdy jsem žádnou plastiku neměla! A někdo o mě dokonce napsal, že jsem si nechala udělat nos! tak ne, v žádném případě to není pravda," popřela spekulace o plastických operacích slavná návrhářka.

Recept na krásu

Designérka a návrhářka oslaví 20. února své šedesáté narozeniny! Jak je možné, že vypadá tak skvěle a jaký je její recept na štíhlou figuru? To vše a mnohem více se dozvíte v našem videu.

Módní návrhářka Blanka Matragi s manželem
Autor: hermina.cz, Zbyněk Pecák

Autor: ema
Video se připravuje ...