Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Domenico Martucci: Za sexem musím jezdit za hranice!

4. února 2013 | 06:00

Se šarmantním šestatřicetiletým italským hrabětem, zpěvákem a bývalým přítelem Ivety Bartošové jsem se sešla v jedné z pražských kaváren. Překvapil mě svou otevřeností a bezprostředním vystupováním.

Od vašeho vztahu s Ivetou uplynula už poměrně dlouhá doba. Máte teď nějakou přítelkyni? Rýsuje se nějaký vážnější vztah?
Začít nový vztah je pro mě opravdu těžké. Určitě i proto, že jsem na ženy hodně náročný. Moje partnerka musí být sympatická, ironická, chytrá, hezká, hodná…

Opravdu věříte, že máte šanci takovou najít?
Já jsem ji dokonce našel. S ní jsem chtěl mít rodinu, vzít si jí. Prožívali jsme nádherný vztah. Bohužel ale byla z Běloruska, kde pracovala jako top manažerka. Nemohla se přestěhovat za mnou do Itálie a já jsem zase zjistil,že nemůžu žít v jejich zemi, kde vládne diktatura. Nedávno jsem jí byl na svatbě, je šťastná a čeká své první dítě.

Jako muž v nejlepších letech se ale určitě neobejdete bez sexu…
Je to neuvěřitelně těžký! Každá dívka v Česku si totiž myslí, že mám nejméně tisíc milenek. Jenže každá žena chce být unikátní a žádná nechce být tou 1001. Jenže když si tohle myslí všechny, tak já nakonec nemám ani jedinou. Navíc je děsí fakt, že by měly jít na rande právě s „tím“ Martuccim. Na domluvenou schůzku pak nakonec ani nepřijdou.

Domenico
Autor: Facebook
Takže nálepka „italského hřebce“ vám vlastně ničí sexuální život?
Je to tak! Takže paradoxně, když se chci pomilovat, musím jet třeba do Francie, Ruska, Řecka... Zkrátka někam, kde mě nikdo nezná. (smích)

Jste konzervativní nebo rád experimentujete? Vyzkoušel jste třeba sex ve třech?
Asi desetkrát. Myslím si, že to k sexuálním zkušenostem patří. Mám ale velký problém s chlapama. Nikdy jsem neviděl žádného chlapa nahého, bohatě mi stačí, když vidím v zrcadle sám sebe. Takže sex ve třech, ve čtyřech, v pěti není problém, ale nesmí u toho být jiný muž.

Je pohled na vaše nahé tělo opravdu tak hrozný? Zdá se mi, že si nemáte na co stěžovat. Udržujete se v kondici sportem?
Vůbec! Ale mám rád moře, takže od mala hodně a rád plavu. Vlastně je to jedna ze čtyř věcí, které zvládám opravdu skvěle. Zpívat, řídit auto, sexovat a plavat.

Jaký typ žen se vám líbí? Dáváte přednost spíš těm s vyvinutějším hrudníkem nebo radši s pěkně tvarovaným zadečkem?
To jsou věci, které neřeším. Samozřejmě, že se mi líbí krásné ženy. To je normální. Ale neřeším, jestli je to blondýnka nebo černovláska, jestli má malá, nebo velká prsa. Musí mít především charisma.

Italský hrabě Domenico Martucci prý Ivetu miluje
Autor: Jindřich Starý
Když se s odstupem času díváte na svůj vztah s Ivetou a to, jak skončil, nelitujete, že jste do toho tenkrát vůbec šel?
Určitě nelituji. Snažil jsem se Ivetě především pomoct. Mojí největší satisfakcí v životě bylo vidět, že někdo, kdo byl úplně na dně, se před mýma očima doslova proměňoval. Ze dne na den, z týdne na týden. A to jak fyzicky, tak i psychicky.

Jste s Ivetou stále v kontaktu? Zajdete třeba někdy společně na večeři?
Bohužel. Už by to ani nešlo.  Jsem totiž přesvědčený, že když se něco rozbije, už to nejde slepit. Iveta mě navíc označila za největšího sobce, kterého kdy poznala, což se mě opravdu dotklo. Myslím totiž, že pro ni nikdo neudělal víc, než já.  Tehdy náš vztah definitivně skončil. Ale i přesto jsem jí nezištně nabídl do budoucna svojí pomoc. A moje nabídka stále platí.

Video se připravuje ...