Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Monika Absolonová (36): Botox? Děkuji nechci!

25. ledna 2013 | 09:00

Zpěvačku se sametovým hlasem jsme vyzpovídaly v televizním klubu Rohlík na Kavčích horách, kde natáčela jeden z dílů oblíbeného televizního pořadu Taxík. Zeptaly jsme na to, kdo je jejím mužem života, co si přeje do budoucna i na to, jestli podléhá módním trendům.

"Ráda si koupím nějaké ty módní časopisy, někdy si je dokonce i přečtu a žasnu, kolik co stojí, ale že bych byla módní obětí, to určitě ne."

Na otázku, zda i ona coby známá osobnost využívá rady odborníků, krásná zpěvačka prozradila: "No jasně, mými tzv. módními guru jsou návrhářka Tatiana Kovaříková a stylista Filip Vaněk. Oba totiž umí skvěle zamaskovat moje nedostatky. V létě, když mám míň práce, tak vždycky naberu nějaké to kilo, a ti dva mě oblečou tak, že to není vůbec vidět. Jsou mojí záchranou i inspirací."

Monika se nám také svěřila s tím, jak pečuje o svou pleť a překvapila svou vytrvalostí - od 14 let prý pravidelně navštěvuje kosmetiku! "Za to můžu poděkovat mojí mamince, která mě na ni poprvé přivedla. Trpěla jsem akné, navíc jsem alergik. V divadle, kde se nejvíc pohybuju, je všude spousta prachu a pleť dostává pokaždé zabrat."

Monika dostala drahý prsten k narozeninám od svého přítele.
Autor: Pavel Machan
Tip, jak unavené pleti pomoci má Monika jasný: "V pražském Salonu krásy kam chodím, jsem objevila jednu úžasnou věc: kyslík. Funguje na bázi vody ve spreji, ale aplikace kyslíku je mnohem intenzivnější. Po ní se mě vždycky známí ptají, co mám s pletí, že vypadám mladší. Kyslík totiž pleť skvěle rozzáří a je to opravdu znát. Doporučuju všem!"

Monika se netají operací nosu, kterou před lety absolvovala. "Bohužel, moc se mi nedařilo hojení, takže jsem podstoupila další úpravu. Od té doby se tak trochu bojím botoxů, místo toho si radši koupím kvalitní krém."

A jak se Monika cítí nejlíp v civilu: "Jednoznačně nenalíčená! Make upu si víc než dost užiju jak v divadle, tak v televizi. Proto v civilu chodím zásadně bez makeupu. Já ho v podstatě totiž vůbec nemusím!"

7 NEJ zpěvačky Moniky Absolonové

Nejoblíbenější jídlo
Musím říct dvě: Svíčková a Segedín

Nejranější vzpomínka z dětství
Sluníčko na zápraží  u babičky v Benešově a koně, pes a slepice u babičky druhé. Obojí jsem milovala.

Monika Absolonová (vlevo) měla po premiéře muzikálu Vražda za oponou obrovskou radost z pugétů květin, které se jí málem nevešly do náruče. Nenechavý taxikář ji ale o všechny připravil!
Autor: Martin Sekanina
Nejromantičtější dárek
Hodně ráda mám, když mi po představení někdo (a většinou to bývá máma) napíše dopis. Dá mi kytku, dáreček a dopis - to je pro mě nejvíc. Těším se, až si všechny budu za pár let pročítat...

Nejsilnější životní zážitek
Napadá mě bohužel ten nepříliš pozitivní... Je mi sice už šestatřicet, ale nejsem moc srovnaná z odchodem někoho blízkého, tedy myslím, když zemře. To prožívám moc. Nejsilnější takový zážitek jsem zažila vloni, kdy jsem musela nechat uspat svého 14,5letého milovaného psa...

Monika Absolonová Karla Gotta obdivuje. V jeho přítomnosti s ním lehce koketovala
Autor: hermina.cz
Nejlepší chlap mého života

Brácha

Největší přání do budoucna
I když to možná bude znít jako klišé, moc si přeju, abych byla v životě šťastná a stejně tak i moje okolí. V tom je totiž všechno...

Nejoblíbenější zpěvák
Jednoznačně Karel Gott!

Autor: Dita Černá
Video se připravuje ...