Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Čarodějnice Košanová (60): Trest za nevěru? Tři roky nepodmíněně!

19. června 2012 | 15:34

Máte pocit, že vám partner „zanáší“, nebo na něj jeho úlet praskl? Nejznámější česká čarodějka radí, jak nevěru ustát.

„Nevěra, která praskne by se měla trestat tři roky nepodmíněně,“ říká Marcela Košanová. Ale než začnete cokoli dělat, rozmyslete si, jestli muže chcete, nebo jste šťastná, že se ho konečně zbavíte.

„Pokud ho chci a neumím si bez něj představit život, nemůžu si hrát na uraženou a zhrzenou manželku, ale být prostě manželka. Za prvé se budu snažit vypadat líp, než obvykle. Za druhé nebudu štěkat a hádat se. Za třetí s ním nebudu chtít něco řešit. Pokud to zvládnete, můžete si být jistá, že on dostane časem takové výčitky svědomí, že jednak neuteče, ale hlavně vám to milionkrát vynahradí,“ radí čarodějka a kartářka.

Každý muž je sveditelný

K nevěře se přiznává zhruba polovina žen a mužů, ale Marcela Košanová tvrdí, že je to optimistický odhad. „Žena, která si myslí, že jí muž nikdy nebyl nevěrný, je bláhová naivka. Každému se to stane. On je totiž každý muž sveditelný. Ale nemá smysl se tím trápit. Můj děda říkal: Pamatuj si, co my chlapi máme. Když budeš celý život jíst bifteky a jednou si dáš krupicovou kaši, pochutnáš si tak, že si ji dáš ještě jednou. Ale nakonec zjistíš, že opravdové jídlo jsou ty bifteky. My si to zkusit prostě musíme.“

A rada na závěr? „Pokud mu u vás nebude nic scházet, tak se mu to může stát, ale moc nevěrný nebude.“

Autor: vin, Klena
Video se připravuje ...