Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Rottrová je pyšná babička: Vnuci zdědili hudební talent

27. února 2012 | 08:19

EXKLUZIVNÍ VIDEO: Nestárnoucí první dáma českého soulu Marie Rottrová (70) má zaručené dobíječe energie. Patří mezi ně láska, příroda a hlavně její vnuci.

Právě o vnucích se pyšná babička (ovšem jako babička rozhodně nevypadá) vždy ráda rozpovídá. Ráda se jimi pochlubí, obzvlášť proto, že ti dva nejstarší už projevují zděděný hudební talent.

„Bruník, kterému je 15 let, hraje dobře na kytaru, teď udělal zkoušky na konzervatoř, takže po prázdninách začne studovat. Maxíkovi je třináct a hraje na bicí, ale ještě chodí na gymnázium,“ pochlubila se nám zpěvačka.

Přestože jsou už oba skoro dospělí chlapi, stále jsou to pro ni, jak říká „její zlatíčka“. I když se Rottrová rozhodla ukončit koncertování, je stále dost vytížená. Se svou rodinou se však snaží pravidelně scházet alespoň při nedělním obědě, který jim osobně a s chutí vaří. Tam si prý vždy povykládají, co je nového.

Jak to, že stále vypadá tak skvěle?

Zajímalo nás však, jak to zpěvačka dělá, že pořád vypadá tak skvěle. Prozradila nám proto svůj zaručený návod: Být aktivní!

„Vstávám brzy a hodně toho stihnu, zajímám se o všechno a o všechny. Nabíjí mě muž, nabíjí mě sluníčko, nabíjí mě příroda, jezdíme hodně na Šumavu. A nejvíc mě nabíjí právě vnoučata, kluci jsou bezvadní,“ přiznala nám při křtu své osobní orchideje v pražské Botanické zahradě, v rámci výstavy těchto exotických květin, která se koná až do 4. března.

„Mám zahradu, takže mám ke květinám vztah. Orchideje pěstuji už patnáct let, ale poslední dobou se jim nedaří, i proto jsem přijala tuto nabídku, abych získala nějakou radu pro jejich pěstování,“ doplnila Marie Rottrová

Podívejte se: Zpěvačka mezi orchidejemi prozradila svůj recept na mládí a rozpovídalal se o vnucích.

Video se připravuje ...
Marie Rottrová v exkluzivním rozhovoru • VIDEO: Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Autor: bak
Video se připravuje ...