Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hvězda Partičky Ondřej Sokol: Manželka mě prudila, teď je pro mě cizím člověkem

1. února 2012 | 15:13

OTEVŘENÝ ROZHOVOR: Herec Ondřej Sokol (40) z úspěšné Partičky konečně promluvil o rozpadu svého dvanáctiletého manželství s herečkou Kateřinou Lojdovou (34). V intimní zpovědi populární herec prozradil, proč se vlastně rozvedl i to, že to v komunikaci s bývalou partnerkou tak trochu "skřípe".

"Děti pro mě vždycky byly neskutečně důležité. Sám jsem z extrémně rozvedené rodiny, kdy se máma z porodnice k tátovi nevrátila. Chtěl jsem proto, aby moje děti měly kompletní rodinu," svěřil se otec jedenáctileté Ester a sedmiletého Adama v otevřeném rozhovoru pro časopis Blesk pro ženy.

Z jeho slov je znát, že rozpadu svého dvanáctiletého manželství s čtyřiatřicetiletou herečkou Kateřinou Lojdovou, kterou diváci znají ze starších dílů oblíbeného seriálu Ulice (vychovatelka Janků), prken Městských divadel pražských či Činoherního klubu, stále lituje.

Ondřej Sokol je herec a režisér
Autor: TV Prima, Blesk

"Nedopadlo to. Samozřejmě to není o tom, že jsem nedělal hlouposti, které se podepsaly na tom, že se moje manželství nerozpadlo. Dělal. Ale nikdy jsem ani na okamžik neuvažoval, že bych to chtěl ukončit. I když mě prudila a bylo to hrozný, rozvod jsem nechtěl," prozradil Sokol a dodal: "Tehdy jsem věděl, že kdyby to neukončila ona, udělal bych pro záchranu manželství cokoli. Ale teď už je to jinak."

Na výchově dětí se s bývalou manželkou podílejí stejným dílem. Děti mají ve společné péči. Přesto, jak už to bývá, je jejich vzájemná domluva někdy poněkud komplikovaná.

"Není to tak, že by naše komunikace byla zalitá sluncem, ale prostě se musíme domluvit. Je to nutnost pro nás oba. V našem povolání to jinak nejde," svěřil se herec a dodal: "Náš rozvod beru jako vlastní selhání, ale dnes s tím nic nenadělám a Kateřinu beru trochu jako cizího člověka."

Celý rozhovor naleznete v aktuálním čísle časopisu Blesk pro ženy číslo 5, které vyšlo v pondělí 30. ledna.

Video se připravuje ...