Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reese: Při první svatbě jsem byla směšně mladá!

Reese se podruhé vdala. Když se vdávala poprvé, byla prý moc mladá
11. dubna 2011 | 06:51

Herečka Reese Witherspoon (35) se nedávno podruhé vdala. Na sobě měla růžové šaty a za trapné to na rozdíl od zlých jazyků nepovažuje. Prohlašuje, že se poprvé vdávala směšně mladá. Teď už ví, do čeho jde, a doufá, že to tentokrát bude trefa do černého.

Hollywoodská herečka Reese Witherspoon, kterou proslavila hlavní role v komedii Pravá blondýnka, se 26. března podruhé vdala. Její novým vyvoleným se stal hledač talentů Jim Toth.

Po sedmiletém manželství s hercem Ryanem Phillipe, se ktyrým se v roce 2007 rozvedla a se kterým má dvě děti, dceru Avu (11) a syna Deacona (7, doufá, že tentokrát už to bude svazek na celý život.

S Ryanem se seznámila na své oslavě 21. narozenin v roce 1997 a o dva roky později se vzali. Herečka prohlašuje, že vdávat se ve 24 letech byla chyba. Prý byla na tak razantní krok moc mladá. „Byla jsem hrozně mladá. Je to až směšné. Hodně jsem se naučila, myslím. Zjistila jsem, jaké to je být partnerem a v manželství,“ přiznala se Reese britskému vydání magazínu Elle.

Herectví není procházka růžovým sadem

Znovu se vdala letos 26. března. I když už šla svatební uličkou podruhé, moc si to užila. „Je to úžasný pocit. Říkám si, jak je skvělé, že mě někdo chce, i když mám už tolik vrásek!“ tvrdí o sobě Reese. Vrásky má podle svých slov ze stresu z práce a z toho, co se kolem ní děje.

„Souzení a odmítání je na denním pořádku. Stále vás někdo kritizuje. Je to těžké. Lidé mi říkají, že můžu mít všechno, ale tak to není. Někdy své děti nevidím i pět dní. Není lehké žonglovat mezi prací, dětmi a vztahem. Všechno je pro mě důležité, ale dohromady nemůže vše fungovat na sto procent,“ přiznává stinné stránky herectví Witherspoon.

Autor: mivr
Video se připravuje ...