Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Machálková: Se Šípkem je konec! Definitivní!

21. října 2009 | 05:20

Zpěvačka Leona Machálková (42) nadobro pohřbila veškeré naděje, že se dají s Bořkem Šípkem (60) dohromady! „Je konec, řekla jsem to i synovi,“ svěřila Blesku Leona.

Když ještě zpěvačka věřila v Šípkův návrat, Artura (6) chlácholila slovy: „Tatínek je pracovně v Šanghaji a my jsme momentálně sami.“ Teď je vše jinak. „V jeho návrat už nevěřím,“ tvrdí Leona.

Ještě před pár týdny zpěvačka doufala, že rozchod se Šípkem nebude definitivní. Naděje jí svitla, když se dozvěděla, že žena, kvůli které ji Bořek opustil, Čechošvýcarka Zuzana Mausová, mu dala košem. „Já dávám hodně na emoce a jsem víc závislá na lidech, které mám ráda. A Bořek je můj pravý opak. Ač je umělec, je velmi racionální,“ míní zpěvačka.

Ta se s krachem vztahu, který trval deset let, postupně vyrovnává. „Jsme teď jako bratr a sestra,“ říká zpěvačka, která před synem Arturem dlouhou dobu konec svého vztahu s jeho tátou tajila. „Tatínek odjel na pracovní cestu,“ reagovala ze začátku na Arturovy dotazy ohledně tatínka. Ale teď konečně sobě i synovi přiznala celou pravdu.

„Překvapilo mě, jak se s tím Artík vyrovnal. O tatínka vůbec nepřišel. Často si voláme a vídáme se,“ řekla Machálková. Dokonce i Šípka prý překvapilo, jak k celé věci přistoupila. „Myslel si, že se mu budu mstít a budu zahořklá. Přiznávám, že rozchod byl velmi smutný, ale na Bořka jsem nezanevřela,“ tvrdí Machálková.

Autor: Eva Tušková
Video se připravuje ...