Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Morávková: S Ordinací jsem udělala dobře

Blesk zastihl ve vile u Tichých dva seriálové páry: Kristýnu Janáčkovou s Radimem Fialou a Danu Morávkovou s Janem Šťastným.
18. října 2009 | 05:00

Herečka Dana Morávková (38), která letos na jaře překvapivě opustila Velmi křehké vztahy na Primě a stala se hvězdou Ordinace v růžové zahradě 2 na Nově, svého rozhodnutí nelituje.

„Udělala jsem dobře. Ukázalo se, že VKV stejně končí,“ řekla Blesku herečka. „O roli Andrey bych přišla tak jako tak,“ dodala. V Ordinaci se rychle zabydlela coby ředitelka kamenické nemocnice Tichá.

Blesk vilu seriálové rodiny Tichých z Ordinace v růžové zahradě 2 navštívil. A hned je venku jedno překvapení, které scenáristé divákům přichystali. Sestřička Kristýna Tichá neboli Kristýna Janáčková (28) bude těhotná. „Jenže to podle všeho vypadá, že dítě nečeká se svým přítelem doktorem Hanákem, kterého hraje Radim Fiala (38),“ prozradil jeden ze členů štábu. Už je tedy jasné, kam se děj bude nyní ubírat.

Ordinace v růžové zahradě: Svatba plná malérů >>

„Právě se točí 155. díl Ordinace,“ prozradila Nedělnímu Blesku producentka Šárka Baborovská. „Synopse se píše vždy na půl roku dopředu,“ dodala s tím, že Kristýna skutečně bude prožívat velké drama. Vedle rodinných problémů Tichých se ale tvůrci chtějí dostat víc do exteriérů a točit akční scény záchranářů. „Je to sice dražší, ale zase to umožní nabídnout divákům nové příběhy,“ řekla Baborovská.

Autor: Hana Höschlová
Video se připravuje ...