Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

FAnn otevřel jedinečný Beauty Atelier: Těšit se můžete na nové značky!

FAnn Beauty Atelier
19. listopadu 2018 | 10:37

FAnn parfumerie otevřela minulý týden na Jungmannově náměstí v Praze FAnn Beauty Atelier. Místo, kde zaplesá srdce každého milovníka kosmetiky, nabízí jak známé značky, tak i šestnáct nových, postavených především na přírodních ingrediencích.

FAnn Beauty Atelier v sobě propojuje parfumerii a concept store. Dvě patra se pyšní nádherným interiérem s několika designovými prvky, nechybí VIP zóna pro individuální poradenství, díky které se budete cítit opravdu jako v kosmetickém ráji. Ve FAnn Beauty Atelieru najdou zákazníci nejen parfémy, ale také vybrané značky v péči o pleť, séra připravovaná na míru nebo speciální certifikovaný švýcarský přístroj sloužící k podrobné analýze stavu pokožky.

Kromě světoznámých značek nabízí FAnn Beauty Atelier také šestnáct nových. "Součástí těchto značek i koncept Made in Czechoslovakia, ve kterém představujeme ty nejlepší české a slovenské značky," říká výkonný ředitel FAnn parfumérií Radek Voňavka. Českou republiku zastupuje například značka Cocoes nebo A.LAB, ze slovenských značek zde můžeme najít kosmetiku Mylo nebo Malinna. Produkty jsou k dostání také na e-shopu www.fann.cz.

 


Autor: Aneta Valešová