Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dara Rolins: Když ženě chybí na rtech úsměv, je všechno ostatní zbytečné

Video se připravuje ...
Beauty By Dara: Jak probíhá focení s oblíbenou zpěvačkou?
VIDEO: AVON
27. září 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Značka AVON společně s Darou Rolins přináší novinku v rámci projektu  Beauty By Dara. Tentokrát je to unikátní směs tónů v podobě vůně Luminata, která vznikla zásluhou světoznámého parfuméra Mauriceho Roucela. Vůně nás provází při běžných i mimořádných událostech, je naší součástí a poznávacím znamením pro okolí. Doslova vystihuje naši osobnost. 

Každý parfém se skládá z ingrediencí, které svojí kombinací vytvoří unikátní směs. A také díky ní si uchováváme v paměti mnohé momenty ze života, či pocity s nimi spojené. Určitě se i vám nejednou stalo, že jste někdy ucítili povědomou vůni, která vás vmžiku vrátila do dětství nebo vám připomněla konkrétní osobu. Čichová paměť je vůbec nejspolehlivější. Jakou roli hrají vůně v životě Dary Rolins? To nám přiblížila v krátkém rozhovoru.

Je vůně, která se Vám vybaví z dětství? Jaké pocity s ní máte spojené?

"Piškoty. Vůně dětských piškotů je podle mě nejkouzelnější vůně. A také nejkrásnější vzpomínka na časy, když jsem byla maličká. Naše rodina, bratislavský byt, sestra, všechny ty společné vylomeniny. A táta, který mi vždy k pohádce přinesl čaj a piškoty. Nejprve jsem je vždy namáčela do čaje a pak položila na jazyk. Když zavřu oči, vybavuji si jejich vůni a chuť ještě dnes."

Jaké jsou pro Vás nejpříjemnější vůně?

"Zázvor, limetka, jasmín, santalové dřevo, pačuli, růže, pomeranč, mandarinka, hruška, cedrové dřevo, frézie, vanilka, jantar, ostružiny, levandule, vůně medu... Ani nevím, čím skončit. Příroda nabízí tolik překrásných vůní. Nemám jednu, ale hned několik, které si mě dokáží podmanit."

Co je pro Vás základní ingrediencí ženskosti?

"Úsměv. Když ženě chybí na rtech úsměv, je všechno ostatní zbytečné."

Používáte jeden parfém nebo vůně střídáte?

"Jsem ten typ, který má v koupelně vždy několik vůní. Nestává se mi, že bych měla stejnou náladu celý den, natož týden. Přesně proto mám připraveno hned několik variant, které vždy dokonale podtrhnou atmosféru dané chvíle. Dopoledne mám ráda lehké osvěžující vůně. Vyplývá to z charakteru věcí. Tato část dne je totiž vždy o cvičení. Večer s vůněmi rozhodně více experimentuji. Líbí se mi být "rozpoznatelná". Originální a svá. Něco jako když člověk vyčnívá z davu."

Co Vás dokáže zaručeně rozzářit?

"Kromě úsměvu mé Laury, dobré písničky a dobré jídlo! Také lichotky. To, když si koupím něco, po čem jsem toužila. A jako správná žena nesmím zapomenout na dobrý krém, make-up, řasenka či parfém."

Parfém Luminata reflektuje světlo, které má v sobě každá žena. Jak vnímáte pojen „vnitřní světlo“ vy?

"Je to právě to vnitřní světlo, které vychází z naší podstaty. Ta vibrace, která říká, že nám je dobře. K tomu, abychom takto zářily, potřebujeme cítit lásku. A nemluvím jen o té, mezi mužem a ženou. Láska má mnohem více podob a vůní. Láska je štěstí, spokojenost, rovnováha, klid i občasný neklid, který nás přirozeně žene vpřed. Jako elektrický proud. Permanentní pohyb euforie. Občas záříme méně, jindy více. Ale udržovat v sobě to vnitřní světlo je jak udržovat věčný oheň. Povinnost. My samy musíme chtít a snažit se nejvíce."

Nový parfém od Avonu se objeví i ve Vašem novém videoklipu. Prozraďte nám o tom víc.

"Že se parfém LUMINATA objeví v mém novém videoklipu SESTRY není náhoda. Právě zmíněné vnitřní světlo je jedna z myšlenek této písně. My sestry, myšleno my ženy, máme mezi sebou zvláštní spojení. Jedna druhou přiběhneme rozsvítit, když v ní na chvíli něco zhasne. Nebo by to tak alespoň mělo být! Já i moje tanečnice, sestry z Daraforce, vyznáváme tuto filozofii. Fandíme ženám. A naší hudbou i její vizualizací se snažíme o další šíření této myšlenky."

Zúčastněte se soutěže o osobní automobil Citroen C3 a spousty dalších cen. S Avonem vyhrává každý!

Mimo pestré podzimní novinky pro vás Avon také připravil soutěž, ve které vyhrává každý. Těšit se můžete na garantované slevy na vybrané novinky z AVON katalogu 15/2018, každý den losování o iPhone a taky na hlavní výhru - osobní automobil Citroen C3 ve speciální AVON úpravě.

Soutěž probíhá od 27.9. do 24.10.2018. Jak se do soutěže zapojit a všechny potřebné informace jsou dostupné u vaší Avon Lady/Avon Gentlemana nebo na avon.cz/soutez

 

 

Diskuse ke článku
.
Související články