Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Arogantní milionář si myslí, že může cokoliv. To se mu ale nevyplatí!

5. července 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Prázdniny se blíží a s nimi i horké letní večery. Nenuďte se doma, zajděte si do kina a užijte si zábavu pro celou rodinu! Přinášíme vám tip na osvěžující letní komedii o rozmazleném, sobeckém a nechutně bohatém playboyi Leovi a jeho záletech.

Hlavní hrdina filmu Leo si celý život jen užívá. Ale jak se říká  - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za práci úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině.

Autor: Forum Film Czech

A tehdy nastupuje na scénu Kate -  přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? Vše se dozvíte v kinech od 5. července.

Autor: Forum Film Czech

Manžela na zkoušku, arogantního milionáře, hraje Eugenio Derbez, jeho (ne)zákonitou manželku Kate ztvárnila Anna Farris, který se proslavila především hraním v bláznivých hororových komediích Scary Movie. Ve vedlejší roli se ukáže herečka Eva Longoria. Režíroval Bob Fisher, který pracoval na scénáři úspěšné komedie Nesvatbovi. Spolu s ním se režie ještě ujal Rob Greenberg. Oba dva se také podíleli na scénáři a režisérky je to tak jejich „debut“ k celovečernímu filmu určeného pro kina.

Více informací o filmu naleznete ZDE.

Nebo se podívejte na trailer: