Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Měsíc lásky je za dveřmi. Díky andělským šperkům budete jiná a krásnější

Originální šperk Engelsrufer
15. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Brzy nastane pozdní večer - první máj - večerní máj - lásky čas.  Vkročte do něj plná krásy! Andělské šperky značky Engelsrufer nejsou ledajaké doplňky, mají totiž svou vnitřní hodnotu a význam. Váží se k nim naše touhy, minulé prožitky i budoucí očekávání. Jaký reprezentuje zrovna vás?

Srdce pod křídly

Vám pomůže přivolat novou lásku, a proto se hodí právě k prvnímu máji. Andělské křídlo značky Engelsrufer chrání srdce před vším, co je cizí a nepřátelské. Schoulené srdce pak vděčně přijímá jeho ochranu. Rozhodnete-li se nosit právě tento symbol, zvýšíte šanci, že si vás najde chápavá a ochraňující duše.

Stříbrné náušnice se zirkoniemi
Autor: Andělské zvonky

Srdce pod andělským křídlem, stříbro v úpravě rosé
Autor: Andělské zvonky

Andělé

Jsou naši osobní ochránci. Bdí nad našimi sny, podporují dobré úmysly a směřují nás na správnou cestu i v těžkých chvílích. Jsou tu zejména pro ty, kteří momentálně dělají důležitá životní rozhodnutí nebo čelí nepřízni osudu.

Strážný anděl, stříbro v úpravě rosé
Autor: Andělské zvonky

Andělský zvonek – luna

Za svitu měsíce se probouzí naše nevědomí a my žijeme ve snech. Andělský zvonek – luna poskytne dobrou službu především těm, kteří si touží uchovat své vzpomínky. „Nezapomeň na mne,“ říká ten, kdo daruje právě tento šperk, který se dá otevřít jako miniaturní klícka. V té je ukrytá drobná rolnička. Tu můžete kdykoliv vyměnit i za jinak barevnou.

Celý šperk značky Engelsrufer může plnit i roli mexické boly. Vysvětlíme. Když tento šperk nosí nastávající maminka, miminko přes její břišní stěnu slyší jemné cinkání rolničky v klícce. Po narození pak zvuky poznává a jsou pro něho konejšivé. Připomínají mu totiž klidnou dobu před narozením.

Andělský zvonek – luna, rhodiované stříbro ryzosti 925/1000
Autor: Andělské zvonky

Stříbrná pírka

Jsou zejména pro ty dívky, které se po světě pohybují s bezstarostnou lehkostí. Pro dívky s větrem ve vlasech a pozitivní náladou. Neexistují pro ně žádné překážky ani nebezpečí. Riskují v kariéře i v lásce. A život jim nakonec dá vždy za pravdu – všechno nakonec dobře dopadne. A aby jim i nadále štěstí přálo, měly by u sebe nosit stříbrné pírko. Skrývá tajemství lehkosti a štěstí. Mějte i nadále hlavu v oblacích a nepřestávejte chodit s kreativními a bláznivými nápady!

Jarní slunce se vám nemilosrdně podívá do šatníku i do šperkovnice. Nenechte se jím zaskočit a pořiďte si šperk Engelsrufer nesoucí své poselství. Podívejte se na celou nabídku andelske-zvonky.cz a prožijte krásné jaro!

Stříbrné pírko s andělským zvonkem, symbol lehkosti a bezstarostnosti
Autor: Andělské zvonky