Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Udělejte svým blízkým z MDŽ nezapomenutelný den

5. března 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Mezinárodní den žen je za dveřmi, a i když v Česku byl jeho význam poněkud zprofanován minulým režimem, i dnes jej pro většinu z nás symbolizují květiny věnované ženě na důkaz uznání. Vyplývá to z průzkumu společnosti Fleurop, který však zároveň odhalil, že přestože si Češi myslí, že květina k MDŽ patří, daruje ji pouze necelá třetina respondentů, a to nejčastěji svým matkám a partnerkám. Důvodem, proč 2/3 respondentů květinu ženě nekoupí, může být mimo jiné časová vytíženost, nebo neochota vystát frontu v květinářství, případně vybírat vhodnou květinu. Není to smutné?

Vypadá to, že pokud jde o květiny, jako bychom najednou opět žili v době bez internetu. A přitom se už dnes všechny překážky dají odstranit díky květinové doručovací službě Fleurop, která zařídí krásné překvapení pro naše maminky, partnerky, kamarádky či kolegyně. Na webových stránkách www.fleurop.cz si stačí vybrat kytici například přímo z kategorie MDŽ, napsat krátké přání a o vše ostatní je postaráno.

Na Šumavu i do Londýna

Díky exkluzivní doručovací službě o voňavý dárek k svátku neochudíte ani tetičku ze Šumavy, ani sestřenici, která si právě zdokonaluje angličtinu v Londýně. A rozhodně se nemusíte obávat, že by vaše objednávka napáchala monstrózní ekologickou stopu, protože Fleurop ctí pravidlo, že na velkou vzdálenost cestují pouze objednávky, nikoli samotné květiny. Jak v rámci České republiky, tak i po celém světě má Fleurop nejširší síť partnerských profesionálních floristických studií. Proto si můžete být jistí, že kytici s přáním, nebo i drobným dárkem za vás doručí z nejbližšího partnerského květinářství, čímž je zajištěna čerstvost, svěžest a samozřejmě charakteristická vůně květin.

Autor: Fleurop-Interflora Česká republika

Nezapomínejme na seniory

Květinu si určitě zaslouží i naše babičky, a tak Fleurop nezapomíná na ty ženy, které nemají nikoho, kdo by je květinou v tento významný den obdaroval. Ve spolupráci s Nadací Krása pomoci, jejíž zakladatelka je jedna z nejkrásnějších žen planety Taťána Gregor Brzobohatá, obdaruje k MDŽ květinami seniorky v domově důchodců. „Našim klientům dělá velikou radost, když si na ně někdo vzpomene, věnuje jim svůj čas a pozornost nebo je potěší právě květinou. Ono je to hlavně o těch maličkostech, vyjadřovat si lásku je velmi důležité,“ říká zakladatelka Nadace Krása pomoci Taťána Gregor Brzobohatá. Nově můžete Nadaci podpořit symbolickým finančním darem také vy přímo v průběhu nákupu na www.Fleurop.cz.