Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dejte svému partnerovi tip na valentýnský dárek! Rád si vás ozdobí šperkem

9. února 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Letošní rok můžete Den sv. Valentýna pojmout tak trochu jinak ve stylu, jakým si s partnerem dáváte dárky. Místo doufání, že vás překvapí tím, co byste si pořídily i vy samy, můžete vzít osud do vlastních rukou. Jak na to? Sdílejte své touhy s partnerem a dejte mu tak šanci zasloužit si vaši lásku. Že jste to ještě nezkusily? Tak směle do toho prostřednictvím našich tipů na krásné šperky.

Jedna pozornost za všechny

Šperk, který nás okouzlil, je solitérní kousek této sezony – prsten s příznačným názvem Ty a já. Je zdoben kubickou zirkonií ve tvaru srdce a báječně se hodí k jasně růžovým a červeným odstínům letošní sezony. Působí totiž střídmým, a přesto honosným dojmem. Na nic nečekejte a pošlete tip.

Autor: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Přívěsek po přívěsku

Úžasně nevšední jsou glazurovaná srdce, která zdobí přívěsky v rozličné barevné paletě, přičemž hlavní úlohu hraje růžová. Něžné, ale výrazné kameny a křišťál dodávají šperkům romantický nádech. Libovolně lze přidávat nebo ubírat různé přívěsky na náramek a tvořit si tak vlastní šperk podle nálady.

Autor: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Krásná v třešňové

Skutečná láska znamená svobodu. Tohle pravdivé tvrzení symbolizuje přívěsek s třešňovou glazurou. Ten dodá jakémukoliv náramku či náhrdelníku šmrnc a styl.

Autor: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Každá si najde to své

Nenápadné designy i výrazné styly. V nabídce přívěsků od Pandory najde každá žena to své – srdce jako výmluvný symbol lásky a přátelství, roztomilá zvířata i jemné květiny. Existuje přívěsek pro každý okamžik, zdobený třpytivými kameny a krystaly, brilianty, zářivým sklem nebo barevnou glazurou…

Autor: Pandora Jewelry CR s.r.o.

#DOPANDORA

Máte nějaký šperk od PANDORY? Nebo prozatím hledáte inspiraci? Pod hashtagem #DOPANDORA najedete mnoho fotek a příspěvků od všech těch, kteří propadli lesklému kouzlu těchto krásných a zároveň dostupných šperků.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Pandora Jewelry CR s.r.o.