Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sluchátka jako módní doplněk? A s perfektním zvukem?

8. ledna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Již odzvonilo dobám, kdy byla sluchátka pouze nedílnou součástí poslechu v odstínech nudné šedi. Panasonic přišel s novinkou, která vás bude bavit a doladí váš styl k dokonalosti. Bezdrátová sluchátka Panasonic HTX80B v sobě totiž perfektně snoubí stylový design, pohodlí a kvalitní poslech. 

Stylové

Nadčasové provedení pro muže i ženy z těchto sluchátek vytváří ideální módní doplněk pro jakoukoli příležitost.  Perfektní funkčnost v kombinaci se stylovým retro provedením doladí váš outfit k dokonalosti. Podtrhněte váš styl nádhernými pastelovými barvami s matným povrchem a zařaďte sluchátka Panasonic HTX80B do vašeho dress codu.

Bezdrátové

Asi každý alespoň někdy v životě přemýšlel, jak je možné, že se perfektně srolovaná sluchátka po vložení do kabelky záhadně zamotají tak, že je téměř nemožné je snadno rozmotat. Touto záhadou se dokonce zabývali i američtí vědci. Vy se tím však zabývat nemusíte -  Panasonic HTX80B jsou totiž vybavena bezdrátovou Bluetooth technologií. Ta vás oprostí od všech nepříjemností spojených s kabely a po plném nabití zajistí až 24 hodin nerušeného poslechu. Zabudovaný mikrofon navíc umožňuje při poslechu z telefonu používat sluchátka jako handsfree.

Autor: PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.

Pohodlné

Pohodlnost je pro každodenní poslech nezbytností. I na to Panasonic myslel a vybavil tyto sluchátka lehoučkým hlavovým mostem, který zajistí optimální přítlak ze strany i z vrchu hlavy a sluchátka vás tím pádem nebudou tlačit. Měkké náušníky vyrobené ze syntetické kůže jsou navíc nejen příjemné na dotek, ale také zohledňují tvar uší a díky tomu vám na hlavu sednou jako „na míru“.

Vysoce kvalitní

Ponořte se do světa perfektně vyváženého a dynamického zvuku.  Vysokou kvalitu zvuku zprostředkují zaoblené náušníky se 40 mm reproduktorem a neodymovým magnetem. Sluchátka Panasonic HTX80B jsou navíc vybavena filtrem Acoustic Bass control, který optimalizuje proudění vzduchu a díky tomu zprostředkuje ostré vysoké a silné nízké tóny.

Autor: PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.