Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejlepší dárek pro muže: Nechte jej rozmazlovat v barber shopu!

18. prosince 2017 | 15:22

Lámete si hlavu s vánočním dárkem pro partnera, tatínka nebo bratra? Co takhle jej nechat rozmazlovat v barber shopu? Břitvy, mýdlová pěna, panák dobré whiskey, doutník a sportovní kanál k tomu. Máme pocit, že to zní jako sen každého muže a v Adams Barber shopu mu jej mohou splnit. 

Barber shopy neboli holičství pro pány mají dlouholetou tradici. Je to místo, kam si pánové přijdou po náročném dni odpočinout a s drinkem v ruce si dopřeji zasloužený relax. Mezi jeden z nich patří také pražský Adams Barbershop, který nabízí klasický střih, střih strojkem, tradiční holení metodou Hot Towel. Díky napaření tváří vousy změknou a celý proces je pro muže příjemnější. Dále si zde muži mohou nechat upravit vousy nebo ošetřit pleť. V nabídce jsou také parafínové zábaly na ruce, tradiční trhání chloupků z nosu včelím voskem, ale mohou si vybrat také z široké nabídky pánské kosmetiky. 

A co je aktuálně nejvíc trendy? Pro nápady chodí holiči z Adams Barbershop do dob minulých, ale vždy se řídí pravidlem, že je nutné spojit moderní účes s pocitvou klasikou. "Ne pokaždé se vyplatí mít na hlavě trendy kreaci, ale praktický účes, ve kterém se člověk cítí skvěle a zároveň mu na míru sedne," říká jednatelka společnosti Simona Sýkorová. 

Přestože je Adams Barbershop čistě pánskou záležitostí, myslí se zde také na dámy. Své drahé polovičce zde můžete zakoupit dárkový voucher, který bude skvělým vánočním dárkem. Ceník a celá nabídka služeb je uvedena na webových stránkách Adams Barbershop. 

 

 

Autor: red