Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vítejte v kouzelném vánočním světě krásy!

19. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Letošní Vánoce jsou v Parfumerii Douglas opravdu hvězdné!

Jako každý rok naděluje Douglas originální vánoční dárky z dílny předních českých designérů, letos od hvězdné Beaty Rajské! Pro zákaznice Douglas navrhla překrásný hřejivý pléd v mintové barvě. Dárek získáte k nákupu nad 6000 Kč.

Autor: Douglas

V parfumerii Douglas vám poradí, jak vykouzlit nezapomenutelný vánoční look, se kterým oslníte pod stromečkem i na silvestrovské párty. Třpytivé kolekce líčení jsou každoročním vánočním trendem. A červená rtěnka k tomu nesmí chybět!

Autor: Douglas

Pokud chcete vybrat pro vás a vaše blízké ty nejkrásnější vánoční dárky, ať už neodolatelné dárkové sety či tradiční nabídky v podobě vánočních bestsellerů vůní, najdete v Douglas lákavé nabídky. Ty nejoblíbenější vůně předních značek najdete v Douglas za jedinečné ceny. Potěšte sebe nebo své blízké luxusní vůní s garancí kvality.

Podtrhněte výjimečnost zakoupeného dárku krásným balením. Nepatří-li balení dárků mezi vaše přednosti, svěřte ho šikovným rukám profesionálního týmu Douglas. Služba je dostupná na každé z parfumerií a je k nákupu zcela zdarma. Pro náročné zákazníky si Douglas připravil speciální designové boxy, které je v případě zájmu možno získat za 39 Kč k jakémukoliv nákupu.

Autor: Douglas

Související články