Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hýčkejte si své blízké vánočním dárkem! Darujte jim krásu

11. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Také si lámete hlavu nad tím, jaký vánoční dárek pořídit babičce, mamince, manželce, přítelkyni, sestře nebo kamarádce? Pak pro Vás máme zcela jedinečný tip. Kupte jim tříměsíční vlasovou kúru Clinical Hair Care

Tříměsíční vlasová kúra Clinical Hair Care je vhodná pro každou ženu, která chce být jednoduše krásná, chce mít zdravé, lesklé vlasy a upoutávat tak díky nim nejeden obdivný pohled ze strany svého okolí.

Vlasová kúra Clinical Hair Care je vhodná opravdu pro každého. Její účinky jsou viditelné už po prvních týdnech užívání. Zvláště v zimních měsících je důležité dbát na citlivou péči o vlasy. Díky Clinical Hair Care budou vlasy po celou zimu krásné, zdravé, zářivě lesklé, nebudou vypadávat a péče o ně bude mnohem snadnější.

Tříměsíční vlasová kúra Clinical Hair Care má navíc příznivé účinky i na kvalitu nehtů. Díky svému složení je vyživuje, předchází jejich lámavosti a činí je pevnějšími a odolnějšími vůči nepříznivým vnějším vlivům.

Ke každé vánoční objednávce obdržíte navíc zdarma arganový olej – skutečný elixír krásy. Arganový olej působí blahodárně na pleť, dodává jí svěžest, vitalitu a překrývá stopy únavy. V podobě masky prospívá i namáhaným vlasům.

Tříměsíční vlasová kúra Clinical Hair Care s arganovým olejem jako dárkem zdarma je běžně dostupná v jakékoli lékárně. Můžete ji objednávat i v teple a pohodlí svého domova na www.clinical.cz nyní bez poštovného.