Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zahřejte se vůní jablka a skořice

5. prosince 2017 | 16:21
Prezentace klienta |

Nastává zima a s ní i počasí, které dokáže většinu lidí odradit od opuštění bezpečí domova. Dermacol představuje novou řadu Aroma Ritual s vůní červených jablek a skořice, která umí zpříjemnit i ty nejsychravější zimní dny. Tyto tři produkty potěší tělo a pohladí duši vždy, když zatoužíte po hřejivém pohlazení. Navíc zbavuje tělo pocitu chladu a únavy a navracuje mu ztracenou energii.   

Dermacol připravil tři kroky pro zimní relax:

1. Sprchový gel Jablko se skořicí je jako stvořený do sprchy, která vás příjemně probudí v chladném ránu, stejně jako pro večerní koupelový rituál. Bohatá pěna sprchového gelu jemně čistí celé tělo a zanechá pokožku vláčnou.  

Hřejivý sprchový gel Aroma Ritual Jablko se skořicí, Dermacol – 59,- Kč / 250 ml
Autor: Dermacol

2. Jednou týdně si dopřejte tělový peeling jablko se skořicí peeling Dermacol jablko se skořicí. Cukrové krystalky zbaví pokožku odumřelých buněk, vyhladí ji a vrátí jí hebkost a vitalitu. Cukr se nejdříve jemně napění a následně rozpustí, stejně jako chmury podzimu. (Cukrový peeling neobsahuje žádné plastové části ani jiné nerozpustné složky.)

Hřejivý tělový peeling Aroma Ritual Jablko se skořicí, Dermacol – 149 Kč / 200 g
Autor: Dermacol

3. Obzvláště na podzim by v kabelce, autě, ani na pracovním stole neměl chybět hřejivý krém na ruce jablko se skořicí. Rukám poskytne celodenní ochranu před vysušením a smyslům dodá dávku opojné vůně kdykoliv během dne, abyste se všude cítila jako doma. 

Balíček, včetně hřejivého krému na ruce Aroma Ritual Jablko se skořicí, Dermacol – 59,- Kč / 100 ml
Autor: Dermacol