Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

3 tipy na vánoční dárky pro všechny dámy!

28. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Ruku na srdce - už jste se pustily do nákupů vánočních dárků? Nebo se ještě přeci jen poohlížíte po tom pravém? Každý rok si všechny pokládáme stejnou otázku. „Čím obdarovat ženy v našem životě a vyjádřit jim tak náklonnost a lásku? “ Tady máte hned několik chytrých tipů pro letošní rok!

Přírodní kosmetika pro zralé ženy

Jasným favoritem v péči o zralou pleť je pro nás přírodní kosmetika s vůní santalu a vanilky. Kombinace těchto dvou přírodních složek totiž vyživuje pokožku, zlepšuje její elasticitu a oddaluje nežádoucí tvorbu vrásek. Díky všestrannému přínosu používaly santal od pradávna ženy v Indii a časem se jejich pozitivní ohlasy rozšířily do celého světa. Na lidskou psychiku působí zklidňujícím účinkem, odbourává stres a napětí. Mezi kvalitní produkty se santalem patří například krém Cytovital renove, který je vhodný jako denní i noční krém a to pro všechny typy pleti. Ricinový a pupalkový olej, éterické silice, levandule a další složky dotváří žádoucí efekt.

Autor: Energy Czech Republic

Blahodárný arganový olej jako výživa pokožky a vlasů

Arganový olej patří mezi nejvzácnější oleje na světě! Jeho omezená dostupnost, náročný způsob zpracování a vysoký obsah účinných látek jsou výmluvným důvodem, proč je mnohými nazýván „marocké zlato“. Má velmi silné liftingové a zajizvující účinky. Čistý arganový olej dokáže plně rozvinout všechny své účinky a nabízí tak perfektní kosmetický a terapeutický efekt. Je vhodný pro každý typ pleti a lze ho používat i na vlasy a pokožku hlavy pro jejich maximální vyživení. Kvalitní arganový olej najdete zde.

Autor: Energy Czech Republic

Pleťová maska s jílem

Kombinace růžového a fialového jílu pokožku hloubkově čistí, odstraňuje přebytečnou mastnotu a obnovuje její mladistvý vzhled. Naše oblíbená přírodní revitalizační maska pro všechny typy pleti obsahuje nejen vzácné jíly, ale také oleje a esence doplněné extraktem z řeckého sena. Vypíná a vyhlazuje pleť, vyplňuje vrásky a napomáhá odstraňovat odumřelé buňky. Pleť omlazuje, rozjasňuje a regeneruje.

Autor: Energy Czech Republic

Nechte se inspirovat dalšími tipy na vánoční dárky v podobě přírodní kosmetiky.