Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Oblečte svůj domov do svátečního. Připravte se na Vánoce včas

22. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoční svátky se již nezadržitelně blíží.Také vám v hlavě proudí myšlenky, jak si je letos konečně užít v klidu a pohodě, a hlavně bez stresu? Určitě nezapomeňte na včasnou přípravu. A právě jedním z prvních kroků, které se nevyplatí podcenit, může být příprava svátečních dekorací!

Užijte si vlnu nostalgie

Objevte kouzlo tradičních českých Vánoc a udělejte si radost nostalgickými ozdobami ze slámy, kukuřičného šustí, dřeva či skla nebo tradičními betlémy, které tak dobře znáte ze svého dětství. Uvidíte, že sváteční atmosféra, která na vás bude dýchat, vás dokonale zklidní a vytvoří příjemný klid a pohodu.

Vsaďte na českou zručnost

Česká značka Manufaktura připravila pro své zákazníky od 15. listopadu unikátní možnost zakoupit krásné rukodělné výrobky z dílen výhradně českých řemeslníků. Tradiční české produkty od výrobců s mnohaletou rodinnou tradicí jsou neodmyslitelnou součástí Manufaktury již od jejího založení v roce 1991. Až dosud byl e-shop Manufaktury orientován výhradně na českou kosmetiku a doplňky pro domácí lázně. Pro letošní Vánoce se internetový obchod rozšířil o nové dekorativní prvky, které si zákazníci mohou prohlédnout v sekci České Vánoce. Prohlédněte si malou ochutnávku tradičních vánočních ozdob.

Vánoční betlém z kukuřičného šustí

Cena: 745 Kč

Betlém je neodmyslitelnou součástí Vánoc. Připomíná Svatou rodinu – Pannu Marii a svatého Josefa, pečující v chlévě o čerstvě narozeného ježíška. V mnohých rodinách se nejrůznější betlémy dědí z generace na generaci. Tento český betlém je jedinečný nejen použitým materiálem (sušeným kukuřičným šustím), ale také precizností a dlouho zachovaným tradičním postupem jeho výroby.

Vánoční betlém z kukuřičného šustí, cena: 745 Kč
Autor: Manufaktura

 

Také máte rádi advent a těšíte se na každou z adventních nedělí, kdy večer postupně zapalujete svíčky na věnci a radujete se z jejich hřejivého světla? Tento krásný rituál dotváří magickou atmosféru celého vánočního období. Vyzkoušejte letos adventní věnec pojmout trochu netradičně díky bílému ručně vyráběnému keramického korpusu, který pochází z malé pražské keramické dílny. Svícen si dotvoříte přesně podle vašich představ.

Bílý adventní keramický svícen, cena: 380 Kč
Autor: Manufaktura

Slavnostní prostírka 30x40 s hvězdičkami

Cena: 69 Kč

Vznešenou atmosféru Vánoc významně pomáhá dotvořit slavnostně prostřený stůl. Elegantní prostírání od tradičního českého výrobce s oblíbeným motivem hvězdiček dodá tu správnou atmosféru vánočnímu stolu po celé svátky.

Slavnostní prostírka 30x40 s hvězdičkami, cena: 69 Kč
Autor: Manufaktura

Dřevěný betlém s magnetem

Cena: 229 Kč

Betlém je neodmyslitelnou součástí Vánoc. Připomíná Svatou rodinu – Pannu Marii a svatého Josefa, pečující v chlévě o čerstvě narozeného ježíška. Tento roztomilý, prostorově nenáročný dřevěný betlém s praktickým magnetem, zajisté podtrhne vánoční atmosféru.

Dřevěný betlém s magnetem, cena: 229 Kč
Autor: Manufaktura

Keramické srdíčko

Cena: 169 Kč

Ručně vyráběné keramické srdíčko z malé pražské keramické dílny je originální ozdobou vašeho interiéru. Díky příjemnému dekoru vnese do Vašeho domova milou sváteční atmosféru. 

Keramické srdíčko, cena: 169 Kč
Autor: Manufaktura