Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO: Výherkyně týdne s Citroënem C3 si užily společný den

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
7. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Soutěž našich čtenářek o týden s Citroënem C3 vyvrcholila společným setkáním v Praze. Dámy si vyzkoušely výjimečné funkce vozu a nabyté dojmy si sdělily nad šálkem kávy. 

Třem čtenářkám umožnil Citroën vyzkoušet si nový model C3 na vlastní kůži. A to rovnou na celý týden. Zúčastnily se totiž soutěže spočívající v zodpovězení obyčejné otázky, následované neobyčejnou výhrou. A jak se jim jezdilo?

Auto jako pomocník

Dámy se nadšení z nového vozu skrývat ani nesnažily. Oslnil je nejen vzhled, ale i praktické dovednosti automobilu. Jako velkou přednost oceňují například parkovací senzory, díky nimž je i couvání hračkou. To ale není všechno, co vůz pro zpříjemnění zážitku z jízdy dokáže. Umí také číst a rozpoznat dopravní značky omezení rychlosti, má funkci automatického nouzového brzdění, asistenta pro rozjezd do svahu a bezpečnostní kameru Connected Cam, zabudovanou ve zpětném zrcátku. Ta dokáže natočit dění před vozidlem, a tudíž díky ní už žádná nehoda, vtipná příhoda, či malebný západ slunce nezůstane beze svědků. Zážitek lze rovnou sdílet pomocí speciální aplikace na sociální sítě. V HD rozlišení!

Ukažte, kdo řídí

Stříbrná, modrá, černá, stříbrná…na silnicích se o nějaké barevné rozmanitosti mluvit nedá. A přitom především ženy - řidičky - jsou ty, které rády experimentují s barvami oblečení a doplňků. S auty se ale musí držet zkrátka. I v tomto směru s revolucí přichází nový C3, který je charakteristický především svou barevností – a protože je v nabídce 9 barev karoserie a 3 barvy střechy, barevných kombinací tak existuje celých 36! Vůz si navíc lze personalizovat podle sebe, jak už barevnou kombinací, tak třeba volbou Airbumpu, který slouží jako ochrana karoserie a stylový prvek v jednom. Škrábance, slunce, voda či stárnutí u něj nemají šanci. Vůz se navíc odlišuje jedinečným tvarem a grafickými prvky, které mu dodávají energii a sebejistotu.

C3 ale není jen stylový - disponuje také velkým zavazadlovým prostorem, do kterého se hravě vejde dětský kočárek, golfové hole či rodinný nákup. Odkládací prostory a přihrádky zase pomohou s organizací celé jízdy. Při volbě interiéru lze vybírat ze 4 variant a kvalitních materiálů jako je strukturovaná prošívaná látka či kůže. Na pohodlí má také vliv měkké odpružení sedaček. Možností personalizace jsou spousty, proč tedy nepodtrhnout svůj styl a osobnost pomocí automobilu?

Žijte život naplno. Projeďte se Citroënem C3 sama. Svoji testovací jízdu si můžete objednat zde.