Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ochutnejte to nejlepší ze světových vinic

19. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Dobré víno se hodí ke každé příležitosti. Třeba ke skvělé večeři s milovanou osobou nebo s přáteli. Co si užít krásné chvíle dvojnásob a prostřednictvím vína navštívit světoznámé vinařské oblasti? Nikdy to totiž nebylo jednodušší! A to bez ohledu na to, jestli máte rádi vína bílá, červená, šumivá, sladká nebo suchá, protože v Tesco teď najdete exkluzivní výběr vín z oblasti Itálie, Španělska, Francie, Německa, Jižní Afriky, Chile, Austrálie a Nového Zélandu. 

Díky naší nabídce jistě najdete takové, které si zamilujete. Na co se mohou těšit příznivci bílého a červeného vína?

Autor: Tesco Stores ČR a.s.

Ta nejlepší bílá vína z Francie, Jižní Afriky i Německa

Milovníky bílého vína jistě bude zajímat, odkud pocházejí ta nejlepší z nich. Nejlepší bílé ve Francii je z Alsaska. Jižní Afrika zase vyniká v odrůdě Chenin blanc. Milovníci chutí s výrazným aroma volí německý Ryzlink nebo australské Chardonnay.

I milovníci červeného vína si přijdou na své

Dobrou zprávou je, že ti, kteří holdují spíše vínu červenému, mají více možností než kdykoli před tím. K ochutnávce se nabízí takzvané „ztracené odrůdy“ Bordeaux z Chile. Nelze zapomenout na australský Shiraz a Cabernet z nejvyšších příček vinařských žebříčků. Pro příznivce španělského červeného je tu pak Tempranillo.

Autor: Tesco Stores ČR a.s.

Víno pro jedinečné okamžiky

Už víte, které z nich si vyberete? Nezapomínejte, že víno si můžete vychutnat jak během klidného večera s kouskem dobrého sýra, tak ho využít i ve vaší kuchyni. Tam vám pomůže podtrhnout dokonalou chuť každého jídla a proměnit ho ve skutečný gastronomický zážitek. Projděte si kompletní nabídku lahodných bílých, červených i šumivých vín, které vám nyní exkluzivně přináší Tesco.