Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nezdravě vypadající vlasy, které mi kazily náladu a snižovaly sebevědomí, už jsou naštěstí minulostí

9. října 2017 | 12:00
Prezentace klienta |

Také máte pocit, že den co den trávíte před zrcadlem stále více a více času, protože Vás Vaše vlasy neposlouchají? Kupujete si čím dál dražší vlasovou kosmetiku, používáte možné i nemožné, ale na konečném výsledku to nejde vidět?  Pak se zřejmě potýkáte se stejným problémem jako já před necelým rokem.

Vlivem rychlého životního tempa, každodenního kolotoče, který, ruku na srdce, zná každý z nás, se kvalita mých vlasů začala viditelně zhoršovat. Moje vlasy byly vysušené, bez lesku, a dokonce mi začaly i vypadávat. A i když se čas strávený před zrcadlem věnovaný jejich úpravě den ode dne prodlužoval, odcházela jsem z domu stále častěji se špatnou náladou a se sebevědomím blížícím se bodu nula.

Upravené vlasy jsou pro můj profesní život velice důležité. Při jednání s klienty musím nejen dobře vypadat, ale i se tak cítit. Moje poškozené, splihlé a vysušené vlasy mi ale tento pocit neumožňovaly. Navíc jako matka dvou malých dětí si nemohu dovolit prostát dlouhé hodiny před zrcadlem a pokoušet se o nemožné. Velice brzy jsem zjistila, že když jsou vlasy poškozené, nezachrání je ani dobrý střih a ani sebelepší vlasová kosmetika.

Začala jsem se proto pomalu smiřovat s tím, že na můj problém existuje jediné řešení v podobě nůžek. Představa, že bych měla být snad od dob školky zase krátkovlasá, se mi ale ani trochu nelíbila. A proto jsem vyzkoušela poslední pokus o záchranu svých vlasů. 

Autor: Clinical nutricosmetics

Zašla jsem do nejbližší lékárny a svěřila se jim se svými problémy. Poradili mi, ať vyzkouším tříměsíční vlasovou kúru Clinical Hair Care. Řekla jsem si: „Jedna tobolka denně po dobu tří měsíců a za dobrou cenu? Proč ne!“

Musím se přiznat, že zprvu jsem k tomuto řešení přistupovala dost skepticky. O to víc mě překvapilo, že jsem už asi po třech týdnech pravidelného užívání začala pozorovat první změny. Moje vlasy byly lesklejší, lépe se rozčesávaly a pomalu se mi i navracel ten příjemný pocit, že mám účes, za který se nemusím stydět. Asi po měsíci a půl si změny všimlo i mé okolí. Dokonce i moje kadeřnice se mě ptala, co dělám, že mám tak hezké, lesklé, zdravé a silné vlasy. Když jsem dobírala poslední tobolku, už jsem na problémy, které mě ještě před nedávnem trápily, ani nepomyslela.

Ten nejkrásnější moment a ujištění, že to opravdu funguje, přišel, když jsem byla s dcerou na hřišti a zaslechla ji, jak si povídá s nějakou holčičkou, ukazuje na mě a říká: „To je moje maminka. Ta co má ty hezké a dlouhé vlasy.“

Jsem ráda, že jsem díky Clinical Hair Care našla nakonec lepší řešení, než jsou nůžky, a že mám zase zdravé vlasy, které si vyžadují jen minimální a časově nenáročnou péči. Protože zdravé vlasy jsou základ. 

Více informací o tom, jak Clinical Hair Care funguje se dozvíte ZDE.