Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Prague Burlesque Show slaví 10 let. Přijďte se podívat

25. září 2017 | 10:00
Prezentace klienta |

Legendární burleskní show stojí na prahu druhého desetiletí své existence. Do souboru přišly nové hvězdy, čeká ho vystoupení pro 700 diváků i pravidelná hostování v cizině. A principál Prague Burlesque, zlopověstný Sonny Vargas připravil zbrusu nový program s názvem Exotické šarády.


Už deset let roste nová dominanta Prahy. Fantaskní, jako představivost Franze Kafky, tajemná, jako Smrt na Pražském orloji, dechberoucí jako katedrála, ušlechtile krásná jako dáma z Muchova plakátu. A stejně jedinečná, přestože se ji mnozí pokoušejí napodobit.

Jmenuje se Prague Burlesque. Její show nabitá elegantní erotikou a rozpoutanou fantazií vám zapálí oheň v srdci. A nejen tam.

 

Prague Burlesque se vždy držela zásady, že slavit se má velkolepě a důkladně. A podle toho budou vypadat i oslavy jejích 10. narozenin, které se rozlijí daleko za hranice Prahy. Jsou domluvena pravidelná vystoupení v Krakově a ve Varšavě a už za pár týdnů, 12. října, se v brněnském Sono Centru chystá burleskní show pro 700 lidí. Avšak hlavní oslavy se budou konat v Praze. V onom známém, starosvětsky okouzlujícím podniku Club Chic Royal na pražských Královských Vinohradech. Prague Burlesque vás tu čeká každý páteční večer s novým programem z dílny nechvalně známého principála Sonnyho Vargase. Jeho mozek je jako pekelný stroj, který v nestřežené chvíli vyvolá explozi fantazie, jež zvedá publikum ze sedadel.

Tentokrát dal takový výbuch vzniknout programu s názvem Exotické šarády. Lechtivý, hravý spektákl s famózní originální hudbou, zpěvem a úchvatným světelným designem. „Šaráda je výraz pro kabaretní představení, ale taky pro slovní hříčku nebo hádanku. Příběh vyprávěný beze slov. Každé číslo v novém programu představuje takovou šarádu,“ říká Sonny Vargas. „Je to podstata burlesky. Vyprávět příběh, který divák luští. Každá postava v něm předstírá něco, čím není, aby později odhalila svou pravou podstatu,“ dodává principál, s tím, že víc už vám odhalí umělkyně Prague Burlesque Show – slavné stálice Lady Mousellyca a Miss Cool Cat, a s nimi nové hvězdy: skvělá tanečnice Yazz, zpěvačka Fedora a dokonce první tuzemsky boylesque Dollar Bill.

První vystoupení sezóny se koná 29.9. v divadle Royal. Přijte si i vy pro nezapomenutelný zážitek. Noc je ještě mladá.

Listky v siti Ticketportal.

www.leroyal.cz

www.pragueburlesque.com