Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Protiklady se přitahují. Inspirujte se v nové podzimní kolekci značky Pandora.

4. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

PANDORA nově definuje způsoby nošení šperků a její nové kousky z podzimní kolekce jsou nabízeny v půvabné škále doplněné o průsvitné kameny a klasikou inspirované vyřezávané vzory.

Jednotlivé tvary pro novou sezonu pochází z eticky získávaných materiálů, které jsou zpracované k dokonalosti. Veškeré šperky představují trvalá vyjádření stylu a významu a nabízejí ještě více možností a způsobů, jak je nosit po svém. To vše především díky přizpůsobitelným detailům a trendy kombinování kovů. 

Prostá vyjádření

Nové prsteny Srdce PANDORA zdůrazňují trend mísení kovů a představují nový přístup založený na kombinování. Ozdobte si prsty hladkými prsteny s kruhovými můstky z vyřezávaných srdíček, kombinujte teplou růžovou s chladivým stříbrem nebo 14k žlutým zlatem a vytvářejte ohromující barevné kombinace.

Nové okamžiky

Otevřený náramek z řady Moments značky PANDORA ze sterlingového stříbra je stejnou měrou současný a cool a nabízí vám další způsob nošení vašich nejoblíbenějších přívěsků. Tento univerzální náramek je opatřen dvěma zarážkami, takže můžete své přívěsky umístit přesně tam, kde je chcete mít, a je nabízen s dvěma variantami zdobných a vzájemně zaměnitelných koncovek – můžete si vybrat minimalistické leštěné nebo třpytivé pavé. Ohromujícího účinku dosáhnete použitím nových glazurovaných přívěsků. 

Geometrické linie

Řada šperků Geometrický žár staví na odiv invenci a brilantnost a oživuje tradiční řemeslné dovednosti, díky nimž vznikají elegantní a hranaté nové tvary, které vzdávají hold šperkařskému umění a maximalistickému přístupu ke stylu. Díky kombinaci grafických geometrických tvarů se strukturou a třpytem jsou tyto výrazné, ale přesto ženské kousky dokonalé pro vytvoření aury jedinečného stylu.