Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Puma a Adidas nově v prodejnách KiK!

5. července 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Oblíbené prodejny KiK, které svým sortimentem i nízkými cenami vychází vstříc každému zákazníkovi, od začátku července startují prodej sportovního oblečení značky Adidas, Puma a Ergee!

Německá značka Puma je oblíbeným brandem po celém světě. Důkazem je nejen naše fotbalová reprezentace, která dlouhodobě obléká dresy právě s jejich logem. Mezi další sportovce, kteří si značku v minulosti oblíbili, patří Pelé, Maradona nebo Boris Becker!

Autor: KiK textil a Non-Food spol. s.r.o.

Další dlouho očekávanou značkou, která se v KiKu na začátku léta objeví, je nezaměnitelný Adidas a jeho sportovní trička z funkčního materiálu! Základem zbrusu nového sortimentu budou moderní dámská a pánská trička určená pro všechny volnočasové aktivity a také sportovní batohy, vhodné jak do přírody, tak do města.

Cílem KiKu je být dostupný všem, a to jak cenově, tak místně. Proto plánuje v příštích letech otevřít další prodejny a rozšířit se do všech koutů naší republiky. Všichni tak budou mít o krok blíž k moderním oděvům, dostupným domácím dekoracím a nově i ke kvalitnímu sportovnímu oblečení.

Autor: KiK textil a Non-Food spol. s.r.o.