Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sehnat krásnou podprsenku pro velké velikosti už není problém

8. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Patříte mezi ženy, u kterých příroda a geny na poprsí nešetřily? Výběr podprsenky pro ženy s většími ňadry byl vždy oříšek. Přestože se nabídka v dnešní době výrazně zlepšila, není to stále ono? Poradíme vám, kde správnou podprsenku sehnat. Košíčkem E vaše možnosti rozhodně nekončí.

Spousta žen si myslí, že podprsenky se vyrábí s košíčky jen do velikosti E a to ještě velmi málo. Je ale čím dál více žen, kterým košíčky velikosti E zdaleka nestačí. Často je ale nosí, protože mají problémy větší velikost sehnat nebo seženou podprsenky, co poprsí sice zakryjí, ale to je všechno. Český výrobce prádla TIMO myslí právě na ženy, které příroda více obdařila. Podprsenky s košíčky I, J, K jsou pro ně naprosto běžné a to i v malých obvodech jako 65 nebo 70.

Autor: Timo

Podprsenky navržené pro české ženy

Podprsenky TIMO navrhují české modelářky podle požadavků, přání a potřeb zákaznic. Kromě kvality je to krásný vzhled podprsenky, formování tvaru prsou a hlavně pohodlí. Na základě těchto požadavků vznikají střihy, které se testují na ženách různých velikostí dle určení podprsenky. Na prodejny se tak dostávají podprsenky, které splňují požadavky i náročnějších zákaznic a přitom za přijatelné ceny.

Co požadovat od správného střihu?

Správný střih podprsenky je takový, který prsa udrží, udělá jim krásný kulatý tvar a udrží je na svém místě. Nejlépe se o vaše ňadra postarají podprsenky střihu DreamBra a BeautyBra. Obě jsou vytvořené tak, aby prsa udržely, udělaly hezký tvar a prsa v nich byla jako v bavlnce. Obě jsou určené pro ženy s ňadry až do velikosti K. Rozdíl mezi nimi je ve středu podprsenky. DreamBra má vyšší střed pro ženy s méně pevným poprsím. BeautyBra s nízkým středem je naopak určená ženám s pevnějším poprsím a ženám, které mají ňadra blízko u sebe.

Autor: Timo

Když K nestačí, přichází LadyM

Podprsenky s velikostí košíčků K jsou pro TIMO již standard. Zákaznice si můžou vybrat z různých střihů, designových provedení a vyrábí se také plavky s touto velikostí.

U K ale TIMO nekončí. Na přání mnoha zákaznic pracovaly modelářky v Litoměřicích na podprsence, která je vhodná pro ještě větší velikosti. Příští týden se dočkají zákaznice úplně nového střihu podprsenky - LadyM, která má košíčky až do velikosti M! Tato podprsenka je vypracovaná tak, aby udržela velmi velká ňadra a přitom vypadala žensky a elegantně. Slabě vyztužený košíček zmenšuje a tvaruje poprsí, pevný obvod, který drží 80% váhy prsou a rozšířená měkká ramínka pro maximální pohodlí.