Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vychytejte léto s originálními módními doplňky

2. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Každý máme svůj styl, každý jsme originální. Módních stylových kousků je kolem nás mnoho a i přesto se občas stane, že na ulici potkáme dámu, která má stejné šaty jako my. Abychom nevypadaly stejně nebo podobně, lišíme se módními doplňky – kabelkami, botami nebo šperky. Módní doplňky nejsou jen okrasnou záležitostí, mají zejména praktický záměr. A věřte, že mohou být i mnohem více vychytané. Protože i kabelku můžete mít stejnou jako vaše sousedka. Pokud si však pořídíte vychytanou kabelku, pravděpodobnost stejného outfitu s okolím se sníží. 

Letošní kolekce módních značek totiž představuje vychytané módní doplňky. Jsou jimi kabelky, peněženky nebo boty. A co si pod pojmem vychytané módní doplňky můžete představit? Například oboustranné kabelky Calvin Klein, které disponují vyjímatelným pevným dnem a pouzdrem na zip, které je ke kabelce připnuté pomocí karabinky. Kabelka je vyrobena z pevného a velmi kvalitního materiálu, a tak se nemusíte obávat, že byste ji po častém přetáčení poškodily, milé dámy. Kabelka je tedy praktická neboť máte vlastně kabelky 2, a to se vyplatí.

Oboustranná kabelka Desigual
Autor: www.different.cz

Další vychytané módní doplňky nabízí značka Desigual, a to jak kabelky, tak i peněženky. Představte si, oboustrannou kabelku, kterou zdobí na každé straně zcela jiný motiv a která navíc obsahuje vnitřní vak na zip s nastavitelnou šlí. Máte tedy rovnou 3 kabelky v 1. Vnitřní vak totiž po připnutí šle můžete nosit jako crossbody. Kabelky Desigual si daly tedy letos na praktických vychytávkách opravdu záležet.

A to není vše, v repertoáru letošní kolekce Desigual pro jaro a léto 2017, najdete také třeba vychytanou praktickou a stylovou peněženku. Tato peněženka Desigual, která je opět 2 v 1. Obsahuje totiž vyjímatelnou kapsu na zip s přihrádkami na karty. Ta je k peněžence připevněna pomomcí řetízku na karabinku. Můžete ji tedy nosit i zvlášť jako dokladovník. Peněženky Desigual mají tu výhodu, že vám vykouzlí úsměv na tváři pokaždé, když je vytáhnete z kabelky Desigual.

Skvělé tenisky Converse, které jsou opravdovou kultovní módní stylovkou. Už více než 100 let Converse vyrábí boty, které zná celý svět. Ale letošní nová kolekce je trochu jiná. Samozřejmě, že obsahuje i ty nejprodávanější bílé Converse. Ale značka do své kolekce zařadila třeba i zlaté a neonové barvy. Motivy tropických rostlin nebo látku, která je skvěle prodyšná, a tak se vám ve vašich nových Converskách nebudou potit nohy. Bot nemámě nikdy dost, a tak nemusíte dlouho váhat s výběrem. Muži nám naši botovou úchylku rádi odpouští.

Autor: www.different.cz

Znáte ten pocit, když musíte nasadit podpatky a po pár hodinách už necítíte nohy? Máme pro vás další skvělou vychytávku. Představte si boty, které složíte do kabelky do úplně minimálního tvaru a vyjdete si na společenskou akci. Jakmile ucítíte první známky namožených chodidel, vytáhnete balerínky z kabelky, rozložíte je, nasadíte a je po bolesti. Takovou vychytávku představuje značka Butterfly Twists. Boty jsou nejen praktické, ale také designové. Podléhají aktuálním módním trendům, jsou vyráběné z kvalitních materiálů a jen tak se vám neokoukají. Baleríny Butterfly Twists by rozhodně měly být nedílnou součástí každé dámské kabelky nebo minimálně každého dámského botníku. Najdete je také na www.different.cz.

Ty největší módní lahůdky vám vybíráme ze skvělého módního e-shopu Different.cz, a tak neváhejte a jděte se tam pokochat jako my: Vstupte na Different.cz. a udělejte si radost