Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opalovacími krémy péče nekončí

29. května 2017 | 10:37
Prezentace klienta |

Že bychom se před ostrým sluníčkem měli chránit nejen na dovolené, nám kladly na srdce již naše babičky. Přesto pravidelnou péči o naši pleť často zanedbáváme. Ztracený čas tak vynahrazujeme až v letních měsících, kdy jsme si vědomi hrozícímu nebezpečí. Otázkou je, kde cesta za svěží a pružnou pokožkou začíná.

Tajemství čisté pleti

V létě je naše kůže vystavena velice náročným podmínkám. Horký a suchý vzduch, agresivní sluneční paprsky, chlorová voda v bazénech, na dovolených naopak mořská voda a jiné klima. Tomu všemu musí naše pokožka čelit. Nezapomínejme, že i během roku se naše kůže musí vyrovnávat s nejrůznějšími nástrahami. Pravidelné čištění pokožky bychom tak neměli opomíjet. Vymezení několika minut každé ráno a večer je ovšem jen jedna věc. Dalším krokem je výběr správné kosmetiky, která bude vaší pleti vyhovovat. Vhodnou volbou tak mohou být přípravky, které v sobě obsahují to nejlepší z přírody. Přesně tyto vysoce účinné přírodní látky naleznete v produktech Australian Bodycare, která využívá příznivých účinků Tea Tree oleje. Kosmetické přípravky řady Beauty dokážou zklidnit pokožku a nastolují její přirozené pH. Jsou určeny pro každodenní péči, čistí a zjemňují pleť, a navíc jsou vhodné i pro citlivou pokožku.

Autor: DK Pharma

V boji s ucpanými póry a bakteriemi je skvělou volbou tělové mýdlo Australian Bodycare. Tato celotělová, hloubkově čistící a osvěžující mycí emulze je ideální jako denní, antibakteriální hygienické mýdlo pro každodenní očistu. Zanechá pokožku krásně čistou a svěží a je dokonce šetrné i k jejímu pH. 

Zbavte se odumřelých buněk

Lidská kůže je brilantní „vynález”. I sebemenší šrám dokáže svou silou sama zacelit. Stejně tak se i zbavuje již odumřelých částí kůže na svém povrchu. Někdy je jí ale k dokonalému vzhledu třeba mírně pomoci. Jestliže je vaše pokožka mírně zašedlá a na jejím povrchu se nachází více suchých šupinek, je ten nejvyšší čas pro peeling. Díky němu se zbavíte vrchní části zrohovatělé kůže, která brání proniknutí živin pod její povrch. Pokožka tak bude díky pravidelnému peelingu nádherně vyživená. Pojďme se tedy obrušovat.

Autor: DK Pharma

Vyzkoušejte silný, ale přesto jemný tělový peeling Australian Bodycare. Kombinace abrasivních částic, přírodního oleje Tea Tree a glycerinu dokáže účinně odstranit odumřelé kožní buňky a zároveň pokožku hydratovat a dodat jí pocit čistoty a svěžesti. Pro zesílení těchto příjemných pocitů použijte také hydratační tělové mléko Australian Bodycare s olejem Tea Tree. To je vhodné pro každodenní péči o pokožku. Mléko zanechá vaši pleť plně vyživenou a hydratovanou. Po krátkém čase vás příjemně překvapí její pružnost, jemnost a svěžest. Kosmetičtí specialisté dokonce používají toto zvlhčující tělové mléko po depilaci ke zklidnění podrážděné pokožky a jako prevenci proti zarůstání nechtěných chloupků.

Šetrná péče po opalování

Horké měsíce již pomalu přicházejí a začíná se čím dál více zmiňovat ochrana před nebezpečným slunečním zářením. Podceňovaná péče totiž může skončit tragicky rakovinou kůže. Používáním ochranných faktorů však práce nekončí. Opalovací krémy a oleje sice na pokožce vytvoří ochranný filtr a zároveň ji hydratují, avšak koupání v bazénech s chemickými přípravky či slaném moři ji naopak velice namáhají. Navíc po celodenním slunění následuje poslední vodní lázeň ještě ve vaší koupelně či hotelovém pokoji. Právě z těchto důvodů byste měla volit šetrný sprchový gel, který vás zbaví zbytků opalovacích krému, soli z moře nebo chemikálií z bazénů a zároveň pokožku nevysuší. Přesně tyto vlastnosti má sprchový gel “Letní senzace” od Australian Bodycare, který je ideální pro denní sprchování v letním období. Jeho chladivé a hojivé účinky si jistě hned oblíbíte.

Autor: DK Pharma

Následnou péči po sprchování snad již netřeba zmiňovat. Ošetření pokožky tělovým mlékem je již klasika. Jemný sprchový gel skvěle doplní mléko po opalování Australian Bodycare pro celou rodinu, které vás nadchne nejen svými hojivými a chladivými vlastnostmi, ale také svou nezaměnitelnou vůní kokosu a vanilky.