Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Připravte se stylově na léto

18. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto už pomalu ale jistě klepe na dveře a s ním horké dny a příjemně teplé noci. Zimní duchny jste již jistě vyměnili za lehoučké pokrývky a vybarvili vaši domácnost jarními barvami. Máte ale skutečně vše potřebné pro nadcházející letní měsíce?

Vysněné cestování

Jaro krásně roztančilo přírodu všemi barvami a nemůžeme se dočkat léta, které ji přivede k barevné dokonalosti. Taková nádhera si přímo říká o její objevování. Každý velký cestovatel ale ví, že bez pořádného spánku by daleko nedojel. Nevíte, kam vyrazit. Inspiraci vám může vnuknout originální povlečení, vyrazte do New Yorku či Londýna, plujte lodí do Karibiku, objevte krásnu Afriky, projděte se bambusovým lesem a nezapomeňte svým přátelům poslat dopis s patinou dálav a vzácnou poštovní známkou. Anebo naopak do svého povlečení můžete promítnout své cestovatelské zážitky.

Autor: SCANquilt

Plážové lenošení

Co by to bylo za léto, kdybyste si ani jednou nevyrazili na pláž a nenechali se unášet uklidňujícím rytmem vln, ať už na moři nebo na jezeře. K plnohodnotnému lenošení vám jistě dopomůže příjemná sametová osuška VELUR ze 100% bavlny. Jedna strana se smyčkami vás jemně osuší a druhou postřiženou stranu můžete bez obav položit na písek u vody, na trávu i lehátko na chatě. Se SCANquilt osuškami zažijete odpočinek v pohodlí.

Autor: SCANquilt

Tvrdý spánek s lehoučkou přikrývkou

Mnozí z nás se během teplých letních měsíců neradi halí do teplých přikrývek a spí raději bez ní. Nepříjemným důsledkem toho může někdy být nachlazení. Skvělým kompromisem mezi rýmou a horkem je velmi oblíbená letní přikrývka SLIM. Balena je v praktické malé tašce válcového tvaru, kterou si snadno vezmete třeba i na dovolenou. Množství výplně je poloviční oproti modelu CLASSIC LIGHT. Díky směsové povrchové tkanině a velmi kvalitní výplni z 3D tvarovaných dutých vláken SCANsoft ji lze prát až na 95 °C. Hebká výplň SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena v jemných pavučinách. Při výrobě tohoto rouna se nepoužívají pro jeho zpevnění žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu.

Autor: SCANquilt

Více produktů, se kterými si léto užijete na plno naleznete zde.