Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Připravte svou pleť na léto. Co v tomto období potřebuje a jak o ni správně pečovat

4. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Péče o pleť se v průběhu roku mění a měla by se vždy přizpůsobovat aktuálnímu ročnímu období. Krémy, které jste používala v zimě, se na léto nehodí a naopak. Po kterých kosmetických přípravcích je tedy dobré sáhnout, když vylezou první sluneční paprsky?

Nejdůležitější je v letních měsících hydratace

V zimě dostala vaše pokožka zabrat. Časté přechody z tepla do zimy, výkyvy počasí. Pleť je zašedlá a unavená. Jemnější vrásky začínají být znatelné. Vaše pleť potřebuje hydrataci a správnou výživu. Jaro, kdy sluneční paprsky nejsou ještě tak intenzivní, je ideální čas pro pleťový restart. Vyzkoušet můžete například hydratační řadu RESTORE od značky Neostrata. Hodí se pro všechny typy pleti, ale zvláště doporučovaná je pro suchou a citlivou pleť. Obsažené látky váží vodu a udržují pleť hydratovanou a vláčnou po dlouhou dobu. Pomáhají eliminovat projevy stárnutí pleti, redukují zčervenání pokožky a omezují citlivost pleti na první jarní sluneční paprsky. Řada obsahuje denní, noční i čistící péči.

Autor: Neostrata.cz


Pozor na sluneční paprsky

Většina z nás se už teď nemůže dočkat, až své tělo vystaví slunečním paprskům. Slunce je pro naše tělo prospěšné, protože tak získáváme potřebný vitamin D. V přehnané míře nám však dokáže pěkně uškodit a z naší pleti udělat starou vrásčitou stařenu. Dokonalým pleťovým pomocníkem pro toto období je Sheer Physical Protection SPF 50. Výjimečná lehká fluidní fotoprotekce s ochranným faktorem SPF 50 a minerálními filtry chrání proti předčasnému stárnutí pleti. Faktor SPF 50 se širokým spektrem UVA/ UVB ochrany zajišťuje nejvyšší možnou úroveň UVA protekce. Ultralehká konzistence se velmi snadno nanáší a neviditelný univerzální odstín pomáhá s rovnoměrností tónu pleti. Nezanechává bílé mapy a matuje pokožku.

Autor: Neostrata.cz


Mastná a lesklá pleť v létě? Mějte ji pod kontrolou

Zapomeňte na doby, kdy se vám v letním horku neustále nevzhledně leskla pleť a vy jste bez pudru nemohla vyrazit ani na nákup. Boj s lesklou pletí můžete vyhrát s Oil Control Gel. Tento lehký gel absorbuje nadbytečný maz. Obsažený glukonolakton jemně exfoliuje povrch kůže, zatímco kyselina mandlová kontroluje tvorbu mazu a bojuje i proti bakteriím způsobujícím akné. Výsledkem je jemná pokožka. A skvěle se hodí i jako podkladová báze pod make-up.

Autor: Neostrata.cz


Užijte si léto s dokonalou pletí!