Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jak si zpříjemnit odpočinek na chalupě? Tipy pro každého!

15. března 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Jsme národ chatařů a chalupářů – není divu, většina z nás skutečně disponuje chatičkou někde na venkově, kam jezdí o víkendech s rodinou či přáteli. Kromě grilování, chození na procházky a houbaření, je jednou z nejoblíbenějších činností na chalupě spánek a odpočinek! Až budete příště na chalupě, všimněte si, že odpočinek i spánek se od toho doma liší! Zdají se nám jiné sny, jinak se nám usíná, peřiny a povlečení mají jinou vůni a ranní probuzení na chalupě? To je jiná paráda! Jak si spánek na chalupě udělat co nejpříjemnější?

Flanelové kouzlo spánku

Na chalupě stejně jako doma záleží, jaké zvolíme povlečení. Nejoblíbenější je stále bezkonkurenční bavlna. Ovšem flanel se v posledních letech stává dalším trendem! Spát pod přikrývkou ve flanelovém povlečení má nepochybně své kouzlo a i v chladné místnosti Vám bude krásně teplo. Příjemný pocit měkkosti a hebkosti dává flanelu vlasový efekt, který vzniká počesáním kvalitní bavlněné tkaniny.

Autor:  SCANquilt

Pestré vzory vytvoří kouzelnou atmosféru

Provedení, které je oblíbené hlavně pro svou nenáročnost na údržbu. Což je na chalupu ideální! Bavlněná tkanina s krepovým efektem nevyžaduje žehlení a vydrží dlouhá léta stejně kvalitní. Na chalupě využijete během teplých nocí, krepová struktura umožňuje lepší proudění vzduchu kolem těla. K dispozici je povlečení s krásnými vzory, které dokreslí zbytek ložnice. Je libo květiny? Není problém, květinové vzory jsou skvělou volbou! Trendem letošního roku jsou mimo jiné geometrické vzory výraznějších barev. Další podobné výrobky najdete ZDE.

Autor:  SCANquilt

Polštářky, vlněné plédy a přehozy!

Pro útulnou atmosféru se dokonale hodí plédy a různé polštářky. Kostkovaný motiv je klasikou, která nestárne a ladí s dřevěným nábytkem v mnoha chalupách. Zachumlat se do chundelatého plédu s knížkou a hrnkem teplého čaje? Ideální představa pro chladné večery na chatě! Vlněný pléd udělá radost také jako dárek - protože ho využije každý jak doma, tak na chalupě. Dekorační polštářky, potom zútulní každý pokoj a člověk si připadá jako v bavlnce. Když zvolíte barevné odstíny, prozáří interiér!

O víkendech vyrážíme na chalupy, dát odpočinou hlavě i tělu od shonu pracovního týdne. Vyhledáváme klid, přírodu a odpočinek. Vychutnávejte čas klidu jako správný chalupář se vší parádou. Více výrobků, kterými si zpříjemnit odpočinek najdete ZDE. Jako poslední tip doporučujeme vložit do polštáře sáček s levandulí, meduňkou nebo mátou.

Autor:  SCANquilt