Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ty nejlepší dárky pro maminku, sestru či kamarádku: elegantní Samsung S7 edge či stylová powerbanka

19. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Lámete si hlavu, čím potěšit ženy, které jsou vám v životě nejbližší? Zkuste letos vybrat chytrou elektroniku. Samsung přináší ty nejlepší tipy na dárky: designový Samsung Galaxy S7 edge, powerbanku v trendy barvách či bezdrátový reproduktor, který pozdvihne každý interiér.

Chytrý telefon Samsung Galaxy S7 edge patří k těm nejlepším na trhu a navíc je nebezpečně elegantní. Nabízí nejen kombinaci luxusního designu a vysoké odolnosti vůči prachu a vodě (certifikace IP68), ale především špičkový fotoaparát. Ten díky funkci Dual Pixel s vyšší rychlostí závěrky a přesnějším automatickým ostřením zaručuje zachycení jasnějšího a ostřejšího obrazu, a to i za zhoršených světelných podmínek. Co víc si přát? Co třeba růžovou barvu?! Doporučená cena je 22 599 Kč.

Autor: Samsung Eletronics Czech and Slovak, s.r.o.

Nejstylovější powerbanka

Aby si vaše blízké mohly užívat mobilních technologií naplno, darujte jim powerbanku, se kterou budou moci zůstat ve spojení, i když jim dojde baterka. O stavu baterie informuje praktický LED indikátor po straně zařízení. Samsung ji nabízí v trendy mentolové a růžové barvě s kapacitou 5 100 mAh za 699 Kč a s kapacitou 10 200 mAh za 849 Kč. K powerbance je možné přikoupit LED osvětlení, které se na powerbanku jednoduše nasadí (doporučená cena 299 Kč).

Autor: Samsung Eletronics Czech and Slovak, s.r.o.

Reproduktor jako interiérový doplněk

Bezdrátový reproduktor nemusí být jen neforemná bednička. Nejnovější reproduktory Samsung jsou dokonale elegantní, takže se hodí i jako doplněk do interiéru. 360° audio technologie roznese zvuk rovnoměrně po celé místnosti. A navíc svítí! Barvu a styl osvětlení si můžete sami navolit – například ve stylu mihotavé svíčky či barevné proměny do rytmu hudby. Koupit lze na e-shopu Samsung za 1 799 Kč (nabíjecí podložka není součástí balení).

Autor: Samsung Eletronics Czech and Slovak, s.r.o.

Více tipů na dárek najdete na www.samsung.cz.