Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Buďte před Vánoci ve formě a vyhrajte trendy sportovní oblečení

12. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Během adventu si málokterá žena najde trochu času sama na sebe. Často upřednostní potřeby celé rodiny před svými vlastními. I skvělá hospodyňka ale někdy potřebuje upustit „páru“ a zapomenout na chvíli na povinnosti. A jak jinak se lépe odreagovat, než pohybem?

Cvičení pro všechny

Známe to všechny. S rozrůstající se rodinou se naopak stále více zmenšuje počet našich vlastních aktivit. Mezi odvážením a vyzvedáváním dětí ze školy, školky či kroužků, vařením a úklidem si snažíme získat drahocenný čas sama pro sebe. Takové okamžiky jsou velice vzácné a bedlivě si je střežíme. V čase předvánočních příprav se náš volný čas zužuje téměř dvojnásobnou rychlostí a my pod tlakem okolí dáváme přednost povinnostem.

Autor: David Háva

Právě během náročného období je důležité se umět uvolnit, vydechnout a dobít energii. Často ovšem velké množství žen používá své povinnosti jako výmluvu, že nemohou jít cvičit do fitka nebo si jít zaběhat. Přitom existují prostorově a časově minimálně náročné cviky, které během chvilky zaktivují vaše tělo i mysl a po několika opakováních přinesou kýžené ovoce. Není nic jednoduššího, než si z vašeho obývacího pokoje udělat na chviličku tělocvičnu. Neváhejte a zbavte se stresu během několika minut. Váš nadupaný rozvrh chvíli počká.

Kdo se hýbe, vyhrává

Ve zdravém těle, zdravý duch. Tak zní již tradiční pořekadlo. Aby naše tělo mohlo být zdravé, měli bychom mu dopřát pravidelnou dávku pohybu. Díky tomu zlepšujeme nejen naši fyzickou kondici, výdrž, ale také oddalujeme příchod nejrůznějších nemocí, posilujeme obranyschopnost našeho organismu a zároveň dostáváme do našeho života pohodu, balanc a energii.

Autor: David Háva

Jestliže i vy nalézáte ve cvičení ten pravý relax a udržujete se tak ve formě, napište nám, jaké jsou vaše tajné tipy, triky a cviky, jak se před Vánocemi udržet v pohodě. Nečekejte ani minutu a podělte se o ně s námi na emailové adrese souteze@cncenter.cz a 5 nejlepších odměníme poukázkou do jakékoli prodejny KiK v hodnotě 3 000 Kč. Udělejte si radost pod stromečkem novým sportovním oblečením. 

Soutěž byla ukončena. Vítězem se stává paní Světlana Janušová, Vsetín.

Podrobná pravidla soutěže naleznete zde.