Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Navštivte Tesco vánoční trhy z pohodlí domova

6. prosince 2016 | 08:00
Prezentace klienta |

Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady. Tedy ještě ne tak úplně, ale 1. adventní týden je v plném proudu, brzy nakoukneme pod první okénku z čokoládového adventního kalendáře, za rohem už pomalu čeká Mikuláš s čertem a andělem a za dvěma rohy už pokukuje Ježíšek.  Jak toto krásné, ale náročné předvánoční období zvládnout s grácií, vtipem, neotřelým nápadem, nadhledem a hlavně klidem, vám poradí vánoční stránka obchodů Tesco. Cenné rady, které vám pomohou při dotvoření té pravé vánoční atmosféry, máte na dosah. Stačí jen virtuálně prozkoumat vánoční trhy. 

Stánek – Přání ze sněhové vločky

Překvapte letos na Vánoce své blízké originálním dárkem a proměňte svůj hlas v kouzelné přání ze sněhové vločky a vyhrajte dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč a možnost slyšet své nahrané přání ve vámi zvoleném obchodě Tesco.  Sněhovou vločku vytvoříte snadno svým hlasem, ale pokud nemáte mikrofon, nevadí, napište text a udělejte radost sněhovou vločku s vaším vánočním vzkazem.  

Stánek – Dekorace

Vytvořte si letos vánoční dekorace sami. Přinášíme vám inspiraci spolu s podrobným postupem.  Těstoviny nepatří jen do vroucí vody.  Snadno se z nich dá vyrobit ozdoba ve tvaru vánočního stromku nebo rovnou anděl. Nebo si vytvořte citrusové dekorace, které vám krásně stromek provoní.  Skvěle se budou vyjímat jak na stromku, tak třeba na okně.  Na vánočním stole to zas bude slušet dekoraci v podobě látkové koule.

Stánek – Jídlo a nápoje

I v oblasti jídla můžete experimentovat. A pokud se vám na štědrovečerní hostinu experimentovat nechce, zkuste boršč s knedlíčky, lososa na salátu z mrkve a jako dezert vídeňské tvarohové řezy připravit třeba na 1. nebo 2. svátek vánoční.  Ale nebojte, čerstvé nápady na tradiční pokrmy najdete v našem stánku také, třeba na rybí polévku, sváteční sledě nebo cukroví.  Klidně snězte všechno, na co má váš vánoční žaludek chuť, v tomto stánku na vás totiž čeká kouzlo, jak si užít Vánoce a nepřibrat ani kilo. 

Stánek -  Přípravy

Přípravy na den D bývají dlouhé a náročné, abychom vám trochu ulehčili, přinášíme vám řadu tipů, jak vše hravě zvládnout. Od tipů na uklízení, přes přehled vánočních doplňků až po tipy jak se zbavit pachu ryb. A co je třeba připravit teď, 4 týdny před Vánocemi? Vytiskněte si náš seznam a začněte odškrtávat.  Sledujte nás průběžně, budeme rozšiřovat jednotlivé body a doporučovat, jak si se vším efektivně poradit. Čeká vás také celá řada akčních nabídek připravených speciálně pro tyto vánoční svátky. S námi pocítíte kouzlo Vánoc!

Stánek – Dárky

V tomto stánku se ukrývá řada užitečných tipů, jak zabalit dárky nebo vyrobit jmenovky, nebo třeba jak vyrobit ponožku na mikulášskou nadílku. Dozvíte se také, kde v Čechách budou nejkrásnější vánoční trhy nebo jak originálně zabalit papírové bankovky jako dárek pod vánoční stromeček. Také zde najdete tipy na dárky, které můžete sami vyrobit. A vámi ručně vyrobený dárek obdarovaného jistě potěší, protože bude vědět, že byl tvořen s pílí a láskou.