Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
5. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Každoročně probíhají nejrůznější soutěže krásy a my sníme, že se jednoho dne budeme pyšnit stejně dokonalými křivkami jako tyto krásky. Proč ale nezačít spíše od hlavy. Upravený obličej je naší vizitkou ve společnosti a reprezentuje nás kamkoli vkročíme. Každý si například pamatuje neodolatelný pohled Miss Earth Karolíny Mališové. Víte, jaké je její tajemství?

Oči jako panenka

Každá žena, když vyráží na společenskou akci, nebo jen na sraz s kamarádkami, chce vypadat co nejlépe. Touží po perfektně padnoucím outfitu, sladěným s doplňky, a po tvářích ozdobených dokonalým make-upem, který skryje jemné nedostatky a naopak vyzdvihne to nejkrásnější na jejím obličeji. A samozřejmě sní o pohledu, kterému by neodolal jediný muž.

O péči o svůj zevnějšek ví své i krásná Miss Earth Karolína Mališová, která se neustále objevuje na přehlídkových molech a v záři reflektorů na nejrůznějších společenských událostech. Nad její dokonalou postavou se tajil dech již nejednomu muži. Její krása ale nespočívá jen v jejích ladných křivkách. Karolínu zdobí i krásný jemný obličej, kterému dominuje zářivý úsměv společně se svůdným pohledem. Možná právě proto si značka Dermacol vybrala Karolínu jako tvář pro řasenku UltraTech. Ta s méně hustými řasami dokáže téměř zázraky. Po nanesení dodá řasám plný objem a zároveň je i prodlouží. Vykouzlený krásný tvar navíc doplní i o efekt umělých řas. Jestliže chcete vypadat skvěle za jakýchkoli okolností, nezapomínejte na českého experta v líčení, Dermacol.

Česká kosmetika

Historie ryze české kosmetiky Dermacol sahá až do šedesátých let minulého století do filmových studií Barrandov. Tehdy spatřil světlo světa jeden z prvních krycích make-upů v Evropě. Na jeho realizaci spolupracovali odborníci na líčení filmových hvězd a dermatologové z Ústavu lékařské kosmetiky v Praze. Tento produkt, přesněji licence na něj, dokonce v roce 1969 dobyl i Hollywood. Krása hvězd stříbrného plátna tedy může mít kořeny v české kosmetice Dermacol. V tomto duchu pokračuje značka i nyní. Jde s dobou a s jejími produkty se můžete setkat nejen v USA, ale také v Kanadě, Austrálii a moha zemích Středního i Blízkého Východu.