Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?

30. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Přemýšlíte čím obdarovat svého milého a ponožek má ještě od minulých Vánoc víc než dost? Dárek, který udělá radost svou praktičností, není snadné vymyslet. Obzvláště pro muže, kteří dávají přednost užitečnosti před parádou. Náš TIP: Strojek na holení! Jak vybrat ten kvalitní? Sepsali jsme pro vás pět hlavních ukazatelů, na které se zaměřit při hledání strojku, který je důsledný, šetrný k pokožce a odolný zároveň.

Automatické přizpůsobení hustotě vousů

Každý muž má jiné vousy, liší se tvrdostí, hustotou a odlišnou strukturou. Proto při výběru strojku, který bude s vousy přicházet do kontaktu téměř každý den, musíme vzít tento fakt v úvahu. Všemožné strojky slibují parádní oholení pro všechny druhy vousů - výsledky ale mluví proti nim. Ověřená kvalita je vždy volbou, která nezklame.

Vhodný materiál strojku

Až budete při koupi holicího strojku zvažovat materiál, ze kterého je vyroben, zvažujte dvakrát. Protože holicí strojek přichází do kontaktu s vodou, holicí pěnou a hlavně pokožkou, musí být odolný proti různým vlivům. Titan tuhle funkci zastává a proto, když sáhnete po holicím strojku, tak jedině z kvalitního titanu.

Autor: Procter & Gamble

Nesmí docházet k podráždění pokožky

Je třeba, aby byl strojek šetrný ke kůži a proto musíme vybírat ten, který svou technologií umožňuje oholení bez podráždění. Ve srovnání s jinými strojky, Braun Series 9 vyžaduje méně tahů, díky čemuž zůstává pokožka hladká a jemná. Nekvalitní strojky potřebují několikanásobné množství tahů, a tak je pokožka vystavena nepříjemné zátěži, která vede k podráždění, zánětům, pupínkům a celkové nespokojenosti. 

Holení mokré i suché pokožky

Není pokaždé čas ani nálada provádět kompletní rituál holení za pomoci vody a holicí pěny či gelu, z toho důvodu je potřeba vlastnit strojek, který tvář oholí i bez použití změkčovadel vousů. Kvůli potřebné praktičnosti je třeba vzít tuto funkci strojku na vědomí a zakoupit ten, kterým se dá oholit rychle, na sucho a přitom neslevovat z nároků na výsledek.

Kvalita a design

Holicí strojek si naši miláčci určitě nechtějí kupovat ob jeden rok. Proto, jestli chceme být důsledné a obšťastnit je na dlouhou dobu, volme takový strojek, který svou kvalitou zaručí dlouholetou životnost. A v neposlední řadě, nechceme mít v galerce nebo na umyvadle položený nevzhledný kus kovu. Pořiďme moderní design - budeme se na něj v koupelně dívat den co den.

Autor: Procter & Gamble